Kennel Jusard’s

Kennelnimi  Jusard´s on myönnetty vuonna 1993 alunperin saksanpaimenkoirarodulle. Kasvatus on ollut todella pienimuotoista, pentueita on syntynyt vain kaksi. A-pentue oli saksanpiamenkoiria vuonna 1994 ja vuonna 2009 syntyi B-pentue käyttölinjaisia malinoiseja. Kolmas pentue (malinois)   on suunnitteilla kesäksi 2015.  Ja oma kaksoisvalio kasvatti Hilu on tarkoitus astuttaa vielä marraskuussa 2015.

Vuosien saatossa roduksi on valikoitunut käyttölinjan malinois. Tavoitteena on kasvattaa mahdollisimman terveitä malinoiseja jotka ominaisuuksiensa puolesta soveltuisivat monipuolisesti niin harrastus- kuin työtehtäviinkin. En kuitenkaan suuntaudu ns. virkakoiriin vaan mieluimmin myyn koirat ns. harrastajille. Hyvällä käyttömalinoisilla on terveyden ja hyvän rakenteen lisäksi myös viettiä, hyvät hermot, keskittymiskykyä, rohkeutta ja sosiaalisuutta.

Itse olen aina harrastanut koirieni kanssa kaikenlaista. Niinpä kilpailijana, tuomarina ja kouluttajana olen seurannut vuosia eri rotuja ja havainnut millaisia ominaisuuksia hyvällä harrastuskoiralla tulisi olla. Olen osoittanut omilla koirillani että hyvä suojelumalinois voi olla ja onkin hyvä myös muissa kilpailulajeissa. Malinois soveltuu ihan yhtä hyvin TOKOn, agilityyn, valjakkohiihtoon, pelastuskoiraksi kuin virkakoiraksikin.

Jos kiinnostuit rodusta ja sen mahdollisuuksista vastaan mielelläni kysymyksiin. Tai jos olet hankkimassa malinoisia ja kiinnostuit pentuesuunnitelmista -ota rohkeasti yhteyttä ! Suunnitelluista pentueista sijoitetaan molemmista ainakin yksi narttupentu.

Yhteydenotot mielellään sähköpostitse tai tule nykäisemään hihasta jos tavataan kisareissuilla. Yhteystiedot : Sari Pehkonen / 040 827 5991 tai pehkonen.s@gmail.com

Olli puu

Tervetuloa monipuolisten malinoisien maailmaan!