Kennel Jusard’s

Kennelnimi Jusard’s on myönnetty alunperin Sarille lokakuussa -93 saksanpaimenkoirarodulle. Jenna lisättiin kennelnimen toiseksi haltijaksi maaliskuussa -21. Kasvatus on ollut pienimuotoista, pentueita on syntynyt tähän mennessä vain viisi. A-pentue saksanpaimenkoiria syntyi joulukuussa -94 ja seuraavan kerran B-pentue käyttölinjaisia malinoiseja syntyi kesäkuussa -09. Kolmas pentue (malinois) syntyi syyskuussa -15. Kesällä -20 syntyi kaksi pentuetta C-pentujen sisaruksille, D-pentue kesäkuussa ja E-pentue heinäkuussa.

Vuosien saatossa roduksi on valikoitunut käyttölinjainen malinois. Tavoitteenamme on kasvattaa mahdollisimman terveitä malinoiseja, jotka soveltuisivat ominaisuuksiensa puolesta monipuolisesti niin harrastus- kuin työtehtäviinkin. Emme kuitenkaan suuntaudu ns. virkakoiriin, vaan myymme koirat mieluummin ns. harrastajille. Hyvällä käyttömalinoisilla on terveyden ja hyvän rakenteen lisäksi myös viettiä, hyvät hermot, keskittymiskykyä, rohkeutta sekä sosiaalisuutta.

Sarin sanomana: Itse olen aina harrastanut koirieni kanssa kaikenlaista. Niimpä kilpailijana, tuomarina ja kouluttajana olen seurannut vuosia eri rotuja ja havainnut millaisia ominaisuuksia hyvällä harrastuskoiralla tulisi olla. Olen osoittanut omilla koirillani, että hyvä suojelumalinois voi olla ja onkin hyvä myös muissa kilpailulajeissa. Malinois soveltuu ihan yhtä hyvin agilityyn, TOKOn, pelastuskoiraksi, valjakkohiihtoon kuin virkakoiraksikin.

Jos kiinnostuit rodusta ja sen mahdollisuuksista, vastaamme mielellämme kysymyksiin. Tai jos olet hankkimassa malinoisia ja kiinnostuit pentusuunnitelmistamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla tai meseviestillä.

Kennel Jusard’s | Sari Ylisoini & Jenna Vilenius
pehkonen.s@gmail.com / Sari | jusardss@gmail.com / Jenna