Aina kiire ja hoppu…

Sitä tää mun elämä nyt on jo hetken ollut.  Pieni selitys jotta nekin jotka ei ihan hyvin mua tunne tietää mistä  puhun 🙂                                Eilinen päivä oli työpäivä eli aamulla kasiin töihin ja kolmelta kotiin. Kotona söin ja menin nukkumaan koska meillä on duunipäivän perään aina myös yövuoro. Heräsin klo 20 ja kattelin telkaa hetken ja sit oli aika pakata työreppu  ja muut kamat eli vaihtovaatteet. Töihin lähdin puoli kymmenen Olli ja Tiku mukana. Kävin koirat juoksuttamassa enne töihin tuloa ja nyt ne on nukkuneet yön autossa. Onneksi ei ole kovin kylmä – tosin sen verrran viileää että onneksi laitoin koirille lämppärin autoon puhaltamaan. Pari kertaa yön aikana yleensä käyn ne ulkoiluttamassa ja katsomassa että kaikki on hyvin.

Nyt kello on 06:00 sunnuntai aamuna ja se tarkoittaa sitä että kahden tunnin päästä lähdetään ajelemaan kohti Vantaata. Matkalla käyn juoksuttamassa koirat jossain, kun joutuvat sitten taas olemaan autossa. Vantaalla on SBPKY:n johtokunnan kokous.

Vantaan kokouksesta ajelemme Riihimäkeen jossa alkaa klo 16 TOKO harjoitukset. Tämän takia mulla on nyt noi TOKOkoirat mukanani – siis että ehditään varmasti treeneihin. Treenit kestää klo 18 asti ja sitten siitä päästään vihdoin kotiin ! Rankkaa reissaamista mutta ollaanhan me tähän totuttu. Ja kun nyt kesää kohti mennään niin tämmöistä se tulee taas olemaan !!  Hullun touhua mutta mä tykkään 🙂  toki joskus on raskasta ja väsyttää kun aina ollaan vaan menossa. Joskus tulee mieleen että pitäisi varmaan karsia näitä menoja kun kerran duunikin on vuorotyötä jossa pitkiä vuoroja.  Näillä taidetaan kuitenkin mennä niin kauan kuin jaksetaan 😉 Katsotaan nyt sitten onko kokouksen jälkeen mitään ilmoiteltavaa ja kirjoitettavaa tänne Blogiin 😛