Back On Track ja Hilu yhteistyökumppaneiksi

Ajatus Back On Trackistä ja mahdollisesta yhteistyöstä heräsi mieleeni, kun ilmat alkoivat viiletä ja se fakta, että talvi on tulossa todentui. Hilu on jo seitsemän vuotias huippu-urheilija. Perusterve koira, mutta kun ikää alkaa tulla niin ennakoiva lihashuolto ja huolenpito yleensäkin korostuu.

Jo pitkään oli mielessä, että Hilu tarvitsee BOT:n verkkoloimen. Lauman uroksilla meillä oli jo ns. greyhound loimi, mutta se oli aivan liian suuri ja jämäkkä Hilulle. BOT:n myymälähän sijaitsee Riihimäellä  ja sieltä kun hankkii tuotteet saa varmasti oikean kokoisen. Niinpä lopulta laitoin Hilun autoon, nappasin uusimman Belgilehden mukaan ja lähdin rohkeasti ehdottamaan yhteistyötä.  Belgilehti olikin sopivasti   täynnä Hilua ja Kimiä joten yhteistyötä oli hyvä ehdottaa 🙂  lehti

Myymälässä Hilu otettiin hienosti vastaan ja yhteistyölle näytettiin alustavasti vihreää valoa. Hilun päälle puettiin ihanan kevyt ja toimiva verkkoloimi. Lopuksi otettiin vielä poseerauskuvakin.

bot

BOT:n liikkeestä me sitten suunnitelmien mukaisesti mentiin Rima hallille treenaamaan agilityä.  Tehtiin siinä pieni radanpätkä. Ohjaaja hengästyi kovin, Hilu taas sai pienet liikunnat. Siinä oli hyvä testata sitten uutta verkkoloimea, että miten se pysyy päällä veryttelyssä ja tykkääkö Hilu sitä pitää päällään. Ja voi hitsi; kyllä oli mieluisa vaate koiralle. Piti lämpöisenä ja silti oli kevyt ja antoi hyvän vapauden liikkua. Verkkoloimea voikin keveytensä takia pitää tarvittaessa myös sisällä. Tässä pieni videopätkä Hilusta treenien jälkeen.

https://www.youtube.com/watch?v=AKVsDJOO5Jo

Hilu Kiittää Back on Trackia  !

bot-hilu