Hankintoja, varautumista

Cänän H-hetki lähestyy. Aamulla Cänää silitellessä massun alla oli jo tuntemuksia, nisät alkaa pikkuhiljaa turpoamaan. Itse yritän vielä pysyä suht rauhallisena. Hankintoja on kuitenkin tullut tehtyä ja tullaan tekemään. Tänään hain pennuille ulkokatoksen, jonne saadaan kompostiverkoilla tms rajattua mukavaa ja suojaisaa temmellyskenttää.

Pennuille suojaa

Kaupassa silmiin osui Ilta-Sanomien otsikko ” 6 vinkkiä tulevalle omistajalle”. No, pakkohan se lehti oli ostaa. Ihan höpöhöpö juttu sinänsä, mutta kyllä niissä ”vinkeissä” perää oli.

Ensi viikolla sitten mennään röntgeniin jotta saadaan tietää tarkka lukumäärä. Sitten aletaankin mennä viimeisiä viikkoja 😮 Sunnuntaina tulee koirahoitaja (kolmannen vuoden eläintenhoitajaopiskelija) tutustumaan laumaan ja meihin. On todella kiva saada apua pentujen hoitoon !

Cänä on jo hetken aikaa syönyt ns. penturuokaa. Sitä samaa syödään nyt pentujen luovutukseen asti. Ruoka on laadukasta Britt Caren lammas-riisiä. Sitä toivon pennuille syötettävän sitten omissa kodeissaankin. Toki muitakin laadukkaista ruokia on, joten ei se ainut ole. Ruokinnasta kannattaa kuitenkin aina olla yhteydessä kasvattajaan.