Kesäloma – vihdoinkin !

Joo, kesälomalla ollaan ensimmäistä viikkoa ja ai että, tuntuupa hyvältä ! Mihinkään reissuun en ole lähdössä joten jos pennuista kiinnostuneet haluaa treffailla niin se onnistunee. Aikun kanssa olen lähdössä Tampereelle agikisoihin 9.8. ja ehkä pyörähdän 8.8. PK SM kisoissa kannustamassa tuttuja. IPO porukan leiri on elokuun puolivälissä mutta muuten ollaan tässä kotosalla.

Harusta ei tietenkään vielä näy mitään. Malit kun on semmosii ikiliikkujia että ei niitä alkava tiineys saa rauhottumaan. Sitten kun alkaa olla synnytys ihan ovella niin sitten se massu turpoaa ja meno rauhottuu hieman….. Tiineysultraan mennään heti kun päivät on OK eli viekkaan viikkoa 35. Ilmoittelen kaikille kiinnostuneille sit heti sähköpostitse mikä on tilanne ja muut voi lukea täältä Blogista.  Meidän oma lääkärimme on Saksassa ratsastelemassa joten nyt sitten mietitään mihin mennään ultraan…. mutta eiköhän se sopiva lääkäri löydy.

Pentu”varauksia” on jo ihan mukavasti mutta vielä voi olla yhteyksissä jos malinöösin loppuvuonna haluaa elämäänsä ilostuttamaan 🙂  Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että narttuja olisi  menossa enemmän kuin uroksia…..  Alkaa oma mielikin taipua siihen ajatukseen että meille jää narttukoira kasvamaan aksakoiraksi. Nyt varsinkin kun Hilu on poissa laumasta on selkeesti narttukoiralle paikka laumassa !! 😀