Kevättä 2013

Blogin kirjoittaminen on ollut viime aikoina aika vähäistä. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö laumassa olisi ollut kaikenlaista touhua ja puuhaa. Viimeiset kuukaudet ovat menneet tiiviisti belgien FMBB TOKO joukkueen jutuissa sekä yhdistystoimissa. Sähköpostiviestejä ja tehtäviä/selviteltäviä  hommia tulee sitä vauhtia että koneella saa istua joka päivä pari tuntia eikä hommat siltikään tunnu vähenevän.

Nyt kun kisoihin on aikaa reilu kuukausi on treenihommat kuumimmillaan samoin kuin varojen keruukin. Olli on jo ilmoitettu Suomen TOKO joukkueeseen tuonne FMBB:n sivuille. Agijoukkuetta sinne ei ole vielä ilmoitettu joten Hilun nimeä ei näy. Matkavaraukset on tehty samoin kuin hotellivarauskin. Paljon on vielä matkalle mukaan hankittavaa. Ilman sopivaa Suomirekvisiittaa ei matkalle lähdetä. Kasvovärit on ihan must !

Ollin kanssa tässä keväällä käydään varmaan pari treenikisaa TOKOssa ja Kim ja Hilu varmaan kisaa aika tiiviisti agilityssä. Pari kävi jo kisaamassa JANKKin kisoissa. Sieltä tuli yksi ihan hyvä nollatulos.

Muuten talvi on mennyt ihan mukavasti. Me ollaan löydetty uusi, ihana kunnonkohotus laji. Me potkukelkkaillaan  vähintään kolme kertaa viikossa. Varsinainen hirmu tuossa lajissa on Tiku joka rakastaa juosta. Ollikin juoksee mutta sillä on aika huono kunto…..Ensi talveksi on suunnitelmissa hommata se oikea Kicksparkki ja sitten alkaa koirat talvisinkin olla taas kunnossa.

Ollin astutuksesta ja pennuista tulee säännöllisin väliajoin kyselyjä…. Ne pennuthan piti tehdä nyt keväällä mutta kun yllättäin päästiin joukkueeseen niin pennutus siirtyi ainakin puolella vuodella – ehkä pidemmälläkin ajalla… Jos sitten syksyllä on vielä paljon pentukyselyjä niin sitten voi olla että Olli astutetaan syksyn juoksusta, muuten sekin voi siirtyä. Ei ole mitään järkeä tehdä pentuja jos ei niille ole kysyntää ja oikeanlaisia koteja tarjolla ! Toisaalta mietityttää että mistä sitten itselle se vielä seuraava harrastuskoira…… Suomessa kun ei tällä hetkellä ole kuin pari yhdistelmää josta pennun voisin hankkia – ja ne yhdistelmät on jo myyty !!

Nyt mennään toukokuun alkuun vain ja ainostaan FMBB kisat mielessä. Viimeksi tuli oltua FMBB kisoissa Saksan Gottbussissa 2010 ja kyllä se oli niin mieletön reissu että ei ikinä unohdu!! Ja paljon odotan myös tulevalta reissulta. Se tulee olemaan mielenkiintoinen koska itse kisaan ja lisäksi on vielä oma kasvatti kisaamassa !! Jännää tulee taatusti olemaan ……  Tässä hieman kisafiilistä Gottbussista……