Pari sanaa sijoitusnarttu Harusta ” Red Coyotes Ataentsic”

Kotoisasti Haru. Mukava malinoisityttönen. Nöyrä, kuuliainen, hyvän työmoottorin omaava, sosiaalinen niin ihmisiä kuin toisia koiriakin kohtaan. Sijoituksessa hyvällä Ystävälläni Riihimäellä. Harun isä on oma urokseni eli BH IPO 3 TK 1, TK 2, TK 3, EVL 1 Jusard´s Beauregard.

Harun kasvua pienestä pennelistä nuoreksi malinootiksi olen saanut hyvin läheltä seurata. Olen saanut olla mukana sen kouluttamisessa TOKOn ja PK lajeihin.  Nyt talven tullen olemme käyneet agilitaamassa yhdessä Harun kasvattajien Niina ja Vesan kanssa. Samalla on koulutettu Harun veljeä eli Petoa. Agitreenit ovat menneet niin hyvin että sisarukset ovat jopa jo startanneet agikisoissakin. Haru toki on kilpaillut jo BH tittelin ja pari tulosta TOKOn ALO luokastakin. Hyviä koiria siis molemmat !!

Haru on tarkoitus astuttaa kevään / kesän juoksusta. Toiveissa on saada mukavia, sosiaalisia ja  terveitä harrastuskoiria. Suvuissa on käyttökoiria monta sukupolvea taaksepäin joten geenit on kohillaan. Ja kylläpä Harukin on jo nuoresta iästään huolimatta todistanut oman osaamisensa. Pennut on tarkoitus myydä pääasiassa TOKO / AGI harrastajille, toki PK lajeihinkin pennuista varmasti on.  Virkakoiriksi en myy yhtäkään pentua.

Agilityssä ja TOKOssa voin olla pennun omistajien apuna jos he niin toivovat. Agilityssä pennunomistajat pääsevät Vesan tarkan silmän alle joten alkeet agilityyn voidaan luvata pentupakettiin 🙂

Tässä videota 20. tammikuuta agilitytreeneistä. Videolla Harua ohjaa vierasohjaaja koska Harun omistaja Katja loukkasi akillesjänteensä viikonlopun kisoissa. Hyvin tuo Haru kulkee lainaohjastajan kanssakin. Pian sieltä niitä nollatuloksia tulee – niin on varmaa menoa !!

Tässä vielä video Harun velipojan Pedon kisaradasta 17.1. Se oli nollarata ja sijoitus kolmas !!