Riman Frodo Cup

Tuli käytyä Pedon kanssa Riman Frodo Cupin kisoissa. Peto teki hyvän ekan radan (lue mentiin kaikki esteet siinä järjestyksessä kuin pitikin)  mutta A:n ja puomin alastulot olivat ihan karmeat ! Virheitä 20 ja aika hyvä aika huomioiden että yhdeltä esteeltä tuli kaksi kieltoa. Toisella radalla keskityinkin sitten niihin kontakteihin ja A ja keinu olivat Super hyvät, puomin ylösmeno OK mutta alastulossa olin hieman liian myöhässä joten sen loikkasi. Me tehtiin sitten puomi treenimielessä vielä kahteen kertaan ja kyllä se sitten osasi.

Katja toi myös Harun kisapaikalle hengaamaan. Kovin oli mamma touhukkaalla tuulella ja mielellään olisi mennyt myös agiesteitä. Semmosii nää malit on että virtaa olis vaikka kroppa pistää hanttiin 😀  Harua siinä ihan porukalla katseltiin ja on se iso kun sen ihan livenä näkee! Tässä yks nappaamani kuva

11987096_10207818956296027_7322838938255945038_n

Kisoista menin sitten suoraan yöksi töihin. Siinä tuli monistettua Katjalle lisää pentuohjetta ja tulipa laskettua sitä pentujen syntymäajankohtaakin tarkemmin. No, hämmästykseni oli suuri kun huomasin että hitsi vie, nehän syntyy jo KAHDEN VIIKON KULUTTUA !! Siis mitä, onko tää aika mennyt niin hitsin nopeesti.  Pari tarkastuslaskentaa suoritettuani oli pakko todeta että juu, kyllä ne kohta syntyy (laskettu aika on noin 25.-27.9 ja viikonloppu tietenkin ). Pitääkin alkaa sitä pentulaatikkoa ostamaan, äidinmaidon vastiketta, ruokaa Harulle, eläinlääkärillä käydä sopimassa mahdollisesta ”päivystyksestä” synnytysviikonloppuna jne jne jne……  Eli ei se nyt mikään ihme ole että Haru on jo aika valtava, niinhän sen jo kuuluukin olla 🙂 Ja hyvässä kunnossa Haru on noin muuten, energinen ja hyvinvoiva !