Tulevaisuuden toivot syö ekaa kertaa kiinteetä ruokaa

No niin… kovin varhaiskypsät C pennut saivat tänään tarjolle ensimmäistä kertaa ns. kiinteää ruokaa. Ruoka oli RC:N Startteria. Osalle pennuista se maistui HETI, osa maisteli vaan ja osa tykkäsi pyöriä siinä ruuassa 🙂 NO, purkki sitä mössöä meni osalla sisälle massuun, osalla massukarvoihin ja osalle vaan tassunpohjiin. Joka tapauksessa siitä se oikean ruuan syöminen lähtee.. Toki pääruokalajina edelleen on tissimaito mutta pikkuhiljaa siitä pois päin yritellään…. On ne vaan semmosia sottapyttyjä 🙂 Ohessa pieni videoptäkä. Anteeksi huono laatu !

https://www.youtube.com/watch?v=S5_WFqpweUg

Ja sitten vielä IHAN KAIKILLE koiranpentua hankkiville, oli se mali tai mikä tahansa,  huomioikaa yksi ihan PIENI juttu:

Se koira on teidän PERHETTÄNNE hyvässä tapauksessa sen 15 vuotta !! JOS teistä ei ole sitoutumaan ko. koiranomistajuus projektiin täysin varmasti niin älä ota koiraa. Osta vaikka marsu tai hamsteri. Niiden elinikä on huomattavasti lyhyempi ja ne vaativat omistajaltaa niin paljon vähemmän.  Huoli näistä pennuista on niin suuri että sydämeen sattuu 🙁