Yöllisiä mietintöjä

Tässä kun nyt on Blogia tullut päivitettyä ja yö istuttu hiljaisessa toimistossa intterneettiä selaillen niin ei voi kun ihmetellä – ihmetellä monen  montaa asiaa.

Ensinnäkin, taas menin lankaan asiassa Ystävyys. Tai no, tiesinhän mä että ei se ole Ystävyyttä isolla kirjaimella mutta jotain semmosta kuitenkin. Joo, mutta se oli vaan sitä, että tarpeen vaatiessa ja tuloksia tehdessä apu kyllä kelpaa ja tuloksilla on kiva hehkutella, mutta siihen se ”ystävyys” sitten päättyy. Että mun pitää olla aina vaan niin tyhmä ja ”sinisilmäinen” että näidenkin ihmisten kanssa mä aina vaan ja uudestaan menen samaan lankaan.

Sit se mitä mä en vaan siedä on tää mulle mulle, minä minä ja minä ja mun koirat….. Miten ei ihmiset tajua että jollain toisellakin voi olla ihna hyvä koira joka tekee ihan hyviä juttuja ? Ei, kun ollaan vaan minä minä ja mun upea,paras, mahtava koira ! Niin, mitä sitten että just se upea mahtava koira on jatkuvasti rikki ja sairas ja syö vitamiineja ym ym. Tai se, että pennutetaan se  ”ei-ihan-niin-priima” koira ja sitten ne pennun ostaneet tulee multa kyselemään neuvoja että mitä ihmettä nyt kun tää pentu ontuu ja pentu sitä ja tätä… Soittais vaan sille kasvattajalle niin voisivat yhdessä ihmetellä mistä ne ongelmat mahtaa johtua.

Niin, kuten huomaatte näin kello 5:35 mä en ehkä oo parhaimmillani  😀  Pitkä harrastuskesä varmaan myös omalta osaltaa saattaa vaikuttaa että nyt alkaa olla mitta täynnä tätä koiraHARRASTUSTA. Ei koirat ikinä kyllästytä mutta nää harrastuksen lieveilmiöt kyllä ! Kuten esim. se, että taas mennään talvikausi ilman ohjattua agitreeniä !! Tai no joo, käynhän mä Huittisen Annella kerran kuukaudessa mutta se ei yksistään riitä. Hilu makaa vaan kotona, sitä ei treenaa kukaan. On varmaan helvetin hyvässä iskussa taas keväällä kun ei oo niitä kontakteja kukaan hionut tai rataa muutenkaan juostu. Aikku on nyt siinä pisteessä että ennemmin tai myöhemmin se nousee kakkosiin. Sitten katsotaan mikä on sen taso, lähteekö tulemaan vauhtia ja nollia niin että päästään joskus jopa kolmosiin. Ai niin, eihän sitä huolita mihinkään Riman tai muunkaan seuran tositreenattaviin kun se ei oo BORTSU. Kun vallalla on aina vaan semmonen käsitys että ainoa koira millä voi mitenkään pärjätä agilityssä on bortsu ! Joopa joo, muhun toi mantra ei uppoo, onhan se nähty että Hilu pesee ne nopeimmatkin vauhdissa kun oikea päivä osuu kohilleen. Ja jos vertaa kuinka paljon noilla bortsuilla pitää treenata että ne tekee tuloksia (versus esim just Hilu) niin paskojahan ne on kun pitää kolme kertaa viikossa juosta Jaakolla ja Janitalla ja parilla muulla gurulla treenattavana 😛  Ja juu, bortsua mulle ei tuu ikinä, mä en halua sellaista ylisosiaalista herkkää koiraa….  Juu ei, ei mulla bortsu varmaan kestäiskään.

Thänk good,mulla on edelleen ne pari luottokamua jotka ymmärtää mun ajatuksenjuoksua jne. Uusia kivoja tuttavuuksia on löytynyt myös tuolta ykkösten agikisoista. Kiva on ollut kiertää ykkösten kisoja kun niissä se tunnelma vaan on erilainen kuin kolmosissa. Kolmosten kisoissa se on semmosta kyräilyä ja kilpailua…. tai sit mä oon vaan jotenkin herkkä. Nyt kun valmistaudutaan vielä kauden viimeiseen PK kisaan niin on kiva taas jutella noiden PK ihmisten kanssa. Ne on niin eri kuin TOKO tai agiharrastajat. Siellä sentään arvostetaan vahvaa ja vietikästä koiraa eikä mitään mielistelijöitä. On vaan noi PK treenit jääneet ihan turhan vähälle 🙁  Ja se surettaa kun Tikussa ja Pedossakin olisi kyllä kapasitettia sille puolelle… Ja se surettaa että ihan yksin saa aina puurtaa; paitsi TOKOssa jossa meillä on ehkä ihan paras ryhmä ikinä !! Nyt vaan on sielläkin motivaatio hukassa kun Tiku nousi nyt vihdoin sinne EVL luokkaan ja Olli alkaa pikkuhiljaa jäämään eläkkeelle.

Mut joo, paha olo on siirretty tänne virtuaalipaperille ja nyt vähän helpottaa. Kohta on taas 24 tuntinen duunivuorokin tehty, kotiin pääsee kahden tunnin kuluttua. Nukutaan hetki ja lähdetään taas treenaamaan. Sitä tää on, töitä, vähän lepoa ja hirveesti treeniä. Ja siitä huolimatta mä haaveilen siitä sukkatytöstä tai – pojasta. Malinoisista jolla olisi Hilumaiset merkit <3 Hipsteri – se vaan on niin magee ja upee rekku ! Ihan paras ! Nih !! Mut joo, jos merkit paikkansa pitää niin ketuiks se menee toikin suunnitelma, tavalla tai toisella……  Huoh !