Aprillipäivää 2014

Talviloma on kohta pidetty ja niin kiire on ollut että ei oikein mitään ole ehtinyt kunnolla tekemään ! EI ole treenilöity niin paljoa kuin olisin halunnut ja muutenkin kaikki tuntuu menneen vähän hosumiseksi. Nyt on kuitenkin kaikki kalenterissa olleet merkinnät hoidettu ja voi alkaa keskittyä taas omiin touhuihin ja koiriin. Eka leiriviikonloppu oli ja meni; ei siitä enää sen enempää. Sitten olikin seuraava luvattu juttu eli SPKL:n koulutusohjaaja kurssin vetäminen Hämeenlinnassa. Kurssille tuli aika vähän osallistujia joten saatiin onneksi kutistettua kurssi vain päivään. Toki sitten opiskeltiinkin aihetta monta tuntia ja perusteellisesti 🙂  Näin pääsinkin sunnuntaina vielä osallistumaan SBPKY:n johtokunnan kokoukseen ja ehdin istua vielä kevät kokouksenkin. Loistavaa aikataulutusta !

Koska Olli nyt on astutettu ja sillä vielä juoksut vähän päällä peruin osallistumiseni 7.4. olevaan TOKO kokeeseen 🙁 Harmittaa mutta eipä näille voi mitään !! Tärkeämpää olisi saada pentusia kuin hienoja tuloksia – ja ehditäänhän me kesällä sitten tokoillakin 😛  Niin, Pauli ja Olli touhuili ja nyt jäädään jännäämään tuleeko pentuja vai ei …..

Kevät on jo pitkällä, vaikka ei uskoisi kun nyt katsoo ikkunasta. Kärkölässä nimittäin on kylmää, harmaata ja taivaalta tulee lumihiutaleita.  Kohta pitäisi alkaa tiukka treenikuukausi sillä toukokuun FMBB kisat tulevat nopeammin kuin uskoisikaan……