C pennut ovat lähteneet omiin koteihinsa

Hieman on haikea olo ….. Kun Comedienne ja Clarissa olivat meillä yli yhdeksän viikkoisiksi niin sitä jotenkin tottui niihin pikku vipeltäjiin. Nyt kun kotona on enää Candy niin tuntuu jotenkin hiljaiselta.  Kaikki pennut ovat saaneet hyvät kodit – ja se lämmittää mieltä kyllä.  Kerrataankin tässä mihin pennut ovat menneet ja millä nimillä niitä kylillä huudellaan 🙂

Ensimmäisien joukossa lähtivät pojat Criminal, Colt ja Caterpillar. Criminal on nykyään Kentsu ja asuu Turengissa Heidin ja Mikan laumassa. Laumaan kuuluu myös 6 v Jusard´s Bullet eli Ellu ja sakemanniuros Roki.  Colt on nykyään Frank ja hän lähti ihan Helsinkiin asti ilahduttamaan ainoana koirana Marian ja Janin elämää. Caterpillar tottelee nimeä Repo ja on Jyrkin koirana Askolassa. Repo pääsi isoon sakemannilaumaan edustamaan malinöösejä.

Sitten taisikin lähteä aika samoihin aikoihin Caspar ja Cinnamon. Caspar lähti isukkinsa Tarmon luo Porvooseen ja Marika huutelee häntä nykyään Urhona. Cinnamon lähti myös isoon laumaan. Porissa Taru huutelee cinnamonia Kina nimellä.

Lila tyttö joka sai nimekseen Comtesse löysi lopulta arvoisensa kodin Vantaalta. Kaverikseen hän sai parson pojan ja nimikin vaihtui Tessaksi.  Cruella lähti Kimille ja Marille aluksi vähän niin kuin kokeeksi. Iso on lauma Kimilläkin ja onhan siellä täti Hilukin. Cruellaa Kim ja Mari kutsuvat Leia nimellä.

Viimeisinä lähtivät tytöt sininen ja punainen reilun 9 viikon iässä. Síninen Comedienne lähti Jasminen luo Järvenpäähän ja siellä seurana on myös kääpiösnautseri poika. Comedienne sai hienon nimen ja Jasminen huhuileekin häntä nyt Loru tyttönä. Punainen tyttö lähti Hämeenlinnaan tutulle Jonnalle beuceronien kaveriksi. Tämä Clarissaksi kutsuttu tyttö sai kutsumanimekseen Nerin. Hyvin kuulemma uutta nimeään jo ”tottelee”.

Kotiin jäi siis Candy. Pieni hörökorvaeläin jota myös Cänä-Andyksi tai Cänäksi kutsutaan.

Nyt toivotaan että pennuilla elämä lähtee sujumaan hyvin eikä palautuksia tulisi. Jos joku pennusta haluaa, syystä tai toisesta, luopua niin meillä on aina paikka. Tietenkin on. Vastuu näistä lapsista on vielä vuosia. Toivotaan että yhteistyö pennun omistajien kanssa on vähintäänkin kohtuullista, mielellään tiivistä. Kaikki pennut jäivät ihan mukavan matkan päähänkin joten toiveissa on että näitä näkee sitten yhteisillä treenipäivillä !

Hyvää matkaa kaikki Rakkaat C-pennelit. Olette ihania, reippaita pieniä malinoisin alkuja. Älkää riivatko uusia omistajianne – älkää ainakaan kamalasti 🙂