Cänän pennut

Yhdistelmän Jusards Beauregard & Jusards Candy pennut syntyivät 17.6 aamuvarhaisella. Vain yksi uros ja yksi tyttö. Uros on iso ja elinvoimainen, tyttö syntyi hieman elottomana ja on heiveröinen. Cänä hoitaa pentuja hyvin ja on hyvä emo. Ihan kuin äitinsäkin. Nyt tässä on hetki pentujen kanssa oltu ja huoli tyttöpennusta on edelleen kova. Paino ei ota noustakseen 🙁 Me teemme parhaamme että tyttökin selviäisi, mutta jos ei selviä niin sille ei voi mitään. Pitäkäähän kaikki peukkua että pikku rääpäle jää henkiin !

Neri tosiaan on ultrattu kantavaksi, lukumäärästä ei saatu mitään arvioita, muuta kuin että ei sielläkään montaa pentua ole.Hirmuisesti on tullut kyselyjä, mutta en ole ehtinyt niihin juuri vastata. Tämä pentuaika on niin tiivistä, että koneelle ei juuri ehdi. Nerin pentueesta tosiaan menee uros Ossin omistaja Eijalle ja Nerin omistaja ottaa nartun. Heillä ns. etuotto-oikeus. Loput pennut, mitä nyt sitten ehkä jää, niin niille on kyllä paljon ottajia. Se on selvää, että kaikille kiinnostuneille ei ikävä kyllä Jusards pentua voida myydä. Jään tässä itsekin ilman pentua ja se ottaa päähän.

Kun itsellänikin tosiaan on se pennun, uros pennun varsinkin, paikka vapaana, niin ratkaisin asian niin, että Haru astutetaan seuraavasta juoksusta. Jos muistini pelaa oikein, niin juoksut tulisivat lokakuussa. Uroskin on jo ainakin melkein löytynyt, kaunis punainen ihmisiä rakastava …… Sellainen johon rakastuin aikoinaan ensisilmäyksellä.

Nyt pyydän kaikilta jo yhteyttä ottaneilta, että edelleen kiinnostuneilta malinoispennun haluavilta armoa, vastaan kyllä viesteihinne kun tilanne hieman helpottaa. Nyt kaikki aika ja energia menee noihin kahteen rakkauslapseen ja heidän äitinsä hyvinvointiin. Meillä juhannus menee näin, toivottavasti teillä muilla on mukava ja leppoisa juhannus myös. Pitäkää toisistanne hyvää huolta !!