FMBB 2013 ja Slovenia lähestyy

Kevättä mennään vaikka ei se aina siltä tunnu. Ilmat on yllättävänkin kylmiä. Normaalisti me jo haikailtais kesää mutta eipä tänä vuonna. Ei haittaa vaikka lumi olis maassa juhannukseen sillä silloin kelkkailukausi jatkuisi mukavasti. Me ollaan tosiaan hurahdettu siihen kelkkailuun ihan täysin. Vielä tälle keväälle on aikeissa hommata se oikea kickspark. Rahaa ei nyt kyllä olisi koska tuo edessä oleva Slovenian matka kahden koiran kanssa on aika kallis. Silti se kelkka on saatava !! Tikullehan jo hommattiin uudet tosi komeet vetovaljaat. Myös uudet joustonarut on ostettu – siis välineet on kelkkaa lukuunottamatta kunnossa ! Eikö vaan oo komee ilmestys 😀
Niin kuten otsikossa lukee kevät lähestyy… Sehän tarkoittaa että pian on lähtö Sloveniaan ja belgien ”MM kisoihin” . Kauheesti ei kannata asiaa ajatella sillä paniikki voi iskeä. Ollin kanssa on TOKOilut jääny vähiin koska on ollut niin pirun kylmä ja  toisaalta mulla on ollut duunit niin hullusti että aina treenipäivänä olen ollut illan töissä. Toisaalta on ehkä ihan hyvä antaa Ollin nyt vielä hengähtää. Treenattua tulee varmasti ennen reissua koska olen ottanut siihen pari viikkoa lomaa. Silloin varmaan pääsee jo ulos ja nurmelle treenaamaan…. Pari treenikisaa varmaan käydään huhtikuussa siis ihan treenimielessä tsekkaamassa missä kunnossa liikkeet on.
Hilu ja Kim ei kauheesti ole ehtinyt treenata. Hilun ongelma on puomin kontaktit ja niissä paukkuu vitosta. Se on harmi sillä muuten radat kyllä sujuu… Vauhtia toki saisi olla enemmän mutta toisaalta eipä pudottele rimoja kun ei hosu radalla. Tulevista arvokisoista Hilulta puuttuu se voittonolla ja sitä lähdetään metsästämään kisoista. Aika näyttää onnistuuko…. Ja tavoitteet on asetettu sinne omiin FMBB kotikisoihin .

Hieno on Suomen kisojen logo ! Eikö vain ?? Mutta eipä tässä nyt muita ihmeempiä kuulumisia… jatketaan jännäämistä :-D