Hajatelmia …

Niin ne meni Jusard´s B pentueen kuusi vuotis synttärit. Hilu vietti synttäreitään treenilomalla Kimin luona. Oli hauska todeta että Hilun tuleva sulho on syntynyt samana päivänä, vain kaksi vuotta aiemmin. Olivat saaneet kuulemma luut synttärin kunniaksi.

Hipsu ja Yoda

Vasemmalla Yoda vieressä sukkatyttö Hilu

 

Niin Hilu on nyt ollut reilu t pari viikkoa jo treenilomalla ohjaajansa Kim Kurkisen luona ja vielä muutama viikko siellä menee ennen kuin tyttö palautuu kotiin. Ikävä on tietty kova mutta hyvä Hilun on päästä vähän treenaamaankin. Agilityn SM kisat on tulossa samoin MM karsinnat. Siinä ne kesän tärkeimmät menot onkin. Niin ja tietty agirotu on yks tärkeistä kisoista !!

Tiku on valmistautunut kevyellä ohjelmalla Who BItes the Best tapahtumaan. Menemme siis sinne katsomaan millä mallilla Tikun IPO koetekeminen on… Treeneissä kun se esittää milloin hankalaa koiraa ja toisinaan taas kaikki onnistuu. Paljon on siis mielialasta kiinni miten Tiku toimii. Tavoitteita ei sen kummemmin ole, jos nyt tulos saataisiin niin siihen kyllä tyydyttäisiin. SM kisoista emme enää edes haaveile. On siellä aiempina vuosina tullut niin paljon juostua että se ei ole minulle enää mikään ”juttu”.

Peto on myös treenaillut kevyesti. Sillä on parin viikon päästä tulossa BH koe ja siinä meillä on tekemistä ! Pirun tylsät ne kaksi seuraamiskaaviota… Ne jos saadaan  kahlattua läpi niin HYVÄ, kisoissa homma sitten helpottuu kun on vain se yksi seuraaminen.

Ai niin, jos malipentusesta haaveilevat haluavat nähdä tulevan pentueen emän ja isän niin Haruun ja Tarmoon voi törmätä tuolla Who Bites the Best tapahtumassa. Minua saa tulla nykäisemään hihasta ja kysymään lisätietoa jos pennut kiinnostaa !! Ja saa toki muutenkin tulla juttelemaan 😀 Eli Kirkkonummella nähhään !!