Jusard`s Burlesque valioitui vihdoin !

3.5. oli muutama tuttu käyttölinjainen malinois ilmoitettu Harjavaltaan näyttelyyn. Paikalla oli Romanialainen tuomari Csaba Zsolt Lokodi. Reissuun näytille lähti myös nuortenluokkalainen sijoitusnarttuni Red Coyotes Ataentsic. Porukalla lähdettiin siis hakemaan sitä valionarvoon tarvittavaa H: tulosta.

Hiluhan oli vain näyttelytulosta vailla agi sekä agihyppyvalio…. joten odotukset oli korkealla. Kehää seurailimme hyvissä ajoin ja yritimme saada selvää tuomarin linjasta. Saksanpaimenkoiria arvostellessaan hän anteliaasti jakoi punaista ja sinistä nauhaa eli ERIä ja EH:ta. Vaikutti niin lupaavalta.  Sitten alkoivat belgit ja ensin kehään menivät tervuerenit. Tylysti kolme ekaa tervu-urosta saivat T:n eli vihreän nauhan. Silloin alkoi jo pelottaa ! Eikä se vihreiden jako siihen loppunut….. Maleja näyttelyssä oli seuraavasti: JUN uroksissa Taikatalven Firecracker (tulos H), nartuissa NUO luokassa Goa von Blauen Mistral (EH), Red Coyotes Ataentsic (EH), AVO luokassa DUbion La Bamba (EH) ja Jusard´s Burlesque (H).

Näyttely meni siis meidän osalta juuri niinkuin pitikin ! Sijoitusnarttu Haru sai hienosti EH:n ja sijoittui luokassaan ykköseksi. Nuori malineiti käyttäytyi todella hienosti, juoksi hyvin ja esiintyi muutenkin kuin vanha konkari ! Hilulla oli treenit tehneet hyvää, poissa oli se muriseva Hilu ja tilalla oli rennosti ravannut ja varmasti esiintynyt Hilmu. Ja se selkeesti toi sen tuloksen jota haimme 🙂  Hyvä Hilmu <3

Hilmu kotisivuile