Kesäkuu 2014

Kesäkuussa olikin sitten kotimaisia arvokisoja agilityssä. Ensin SM kilpailut Tampereella ja sitten MM karsinnat Rovaniemellä asti. Kesäkuu ei ollut Hilulle mitenkään hyvä kuukausi. Mystiset keppivirheet alkoivat toistua kisasta kisaan ja tulosta ei tullut. SM kisoissa ei finaalipaikkaa eikä MM karsinnoissakaan. Karsinnoissa tosin syy ei ollut enää kepit vaan kielto. Se kielto oli kallis virhe sillä siinä meni samalla jatkopaikka sunnutaille 🙁  Tässä huono video Hilun karsinta hyppäristä.

Kim sanoi että Hilu tuli tuohon hypylle niin lujaa että ei vaan ehtinyt tehdä mitään ja koira tuli sitten esteestä ohi ! Hilu on nyt saanut sellaisen vaudin päälle että oksat pois !!

Se mystinen keppivirhehommakin saatiin selvitettyä…. Hilu oli aristellut kovasti toista lapaansa ja selkäkin oli kipeähkö. Osteopaatin käsittelyssä selkä ”avattiin” . Yksi käsittely ei riittänyt vaan Hilu kävi vielä toisenkin käsittelyn. Myös Kim alkoi ottaa keppien aloituksen extra tarkasti joten onnistumisia kepeillä alkoi tulla ennen karsintoja. Ikävä kyllä tilalle tuli sitten kaikkea muuta pientä virhettä…. Niinpä minä päätin että en lähde Rovaniemelle karsintoihin, ajattelin jo etukäteen että tulos voi olla huono. Kim kuitenkin lähti matkaan. Ikävä kyllä tulos jäi laihaksi. Omalla koirallaan kaksi kertaa HYL ja Hilulla 5 ja 15 virhettä 🙁  Hilun reissu ei vielä lopu kesäkuuhun sillä heti heinäkuun alussa on Agirotu Janakkalassa. Toivotaan nyt oikein kovasti Agirodun Open SM radalta hyvää tulosta – tai muuten saadaan haudata haaveet FMBB 2015 kisoista…….