Kuulumisia…kuumeisesti odotellaan nerin juoksuja

Koronan kourissa koko maailma 🙁

Mutta, pentusuunnitelmat Nerin ja Ossin kanssa on edelleen voimassa. Kulkurajoitukset eivät koske meitä, kaikki asumme Uudenmaan ulkopuolella.

Nerin juoksut eivät vielä ole alkaneet, mutta pudottelee karvaa ja käytöksessä muutoksia, että kyllä ne on sieltä tulossa tälle keväälle. Kaikki me jotka tässä projektissa ollaan; eli Ossin omistaja Eija että Nerin omistaja Jonnakin, ollaan täysillä tässä mukana.

Kivasti on tullut kyselyitä ja muutama aika varma ”varauskin” on jo olemassa. Osalla on jo ollut minulta B pentu. Se lämmittää mieltä, että he haluavat Jusards pennun edelleenkin. Sitä arvostan todella suuresti !

Korona on vaikuttanut siihen, että kaikki treenit on peruttu ja vain nyt ulkoillaan. Ei kisoja myöskään. Koirat kyllä tykkää jouten olosta, mutta meitä ohjaajia se vähän rassaa. Ossin ja Eijan kohdalla korona oli todella haitta, sillä heillä peruuntuivat Belgien MM kisat (FMBB 2020 Ranska) kokonaan. Heidät oli valittu TOKO joukkueeseen.

Elämä on. Yllätyksiä täynnä. Siinä ehkä sen viehätys.’

Itse nautin kun on ollut pakko rauhoittua. Koirat on saaneet pitkiä metsä ja kävelylenkkejä. Ollaan vaan oltu, ja sehän koirille passaa.

Myös Neri on nauttinut metsälenkeistä Jonnan ja lasten kanssa.

Pentuvarauksia otetaan edelleen vastaan. Jos kiinnostuit tämän kaunottaren jälkeläisistä niin ole yhteydessä sähköpostitse pehkonen.s@gmail.com