Riihimäen Agility ry:n seuramestaruus 2019

Rimalla järjestettiin taas perinteiset seura Mestikset 25.10.2019. Olin ilmoittanut kisaan mukaan likat Hilun, Harun ja Cänän. Riina Koskelma oli laatinut kisaaville tosi mukavat radat. Hilu teki hyppäriltä nollan, samoin Cänä ! Haru taas kaahotti ihan omiaan. Mestaruus jaetaan kahden radan yhteistuloksella, joten agiradalle lähtiessä jännitti miten Hilun kanssa menee. No, sehän ei sujunut vaan Hilu tuli muurista ohi. Haru teki siistin nollaradan upeilla pysäytys kontakteilla !! Ja mitäpä teki pikku Cnää; hän teki aksaradaltakin nollatuloksen ! Tuplanollalla sitten oltiin, ei vain palkinnoilla, vaan ihan Mestareita ! Kyllä tuntui hienolta.

Cänän tulokset

Lauantaina sitten oli JANKKilla Belgien rotumestikset. Siellä ei menestystä tullut, mutta sain Kimin juoksemaan Cänän kanssa radan. Ikinä eivät ole yhdessä edes treenanneet, mutta ihan siistiä menoa. Vitosella pääsivät maaliin.

Tässä vielä kivoja videoita missä näkee hienosti miten koira hyppää kun se on kunnossa ja terve. Ekassa minä ja Haru ja toisessa Kim ja Cänä. Kiitos videoista Janna Ahti.