Vuosi 2015

Huh, on päivitykset jääneet hieman hitaalle… Annettakoon se anteeksi sillä neljän koiran treenaaminen ja kisaaminen on vienyt kaiken aikani. Lisäksi kun kouluttaa muita ja yrittää itsekin mennä eteenpäin koiraharrastuksessa sekä käydä töissä jotta voi kustantaa tuon kaiken edellisen niin joskus vaan aika ei riitä kaikkeen !!

Pikapäivitys lienee siis paikallaan ! Aloitan tuoreimmasta eli viime viikonlopusta. Viikonloppuna tuli TOKOasiaa opiskeltua oikein huolella, kolme päivää ja ihan kamalasti kaikkea tärkeetä. Mutta NYT mä oon virallinen TOKOn liikkeenohjaaja. Nih. No joo, kovasti pitää vielä harjoitella jotta voi mennä kokeisiin liikkuroimaan mutta yksi tavoite on nyt saavutettu !!  Se iso tavoite siintää vielä horisontissa mutta pikkuhiljaa sitä kohti taaperretaan…  Ehkä mä joskus vielä olen oikea TOKO tuomarikin 😉

Koirarintamalla ei kummempaa…. Ollin kanssa luovutimme FMBB joukkuepaikan pois koska Olli on aika sairas 🙁 Imusolmukesyöpä joten ei ole toiveita toukokuulle 2015 päästä kisaamaan Suomen joukkueeseen Tsekkeihin…. Mutta ei se haittaa; Olli on mun eka TVA ja sehän riittää !! Ihana koira joka saa elää just niin kauan kuin Luoja kivuttomia elon päivä suo .   Pappa 13,5 v se vaan edelleen porskuttaa menemään. Sehän siis ei kuole koskaan !!

Nuoriso touhuaa jokainen omiaan. Tiku keskittyy nyt talvella saamaan sen pirun TVA tittelin ennen kuin säännöt muuttuvat. Hilu – no jaa, se kisaaminen kun ei  ole minusta kiinni niin enpä tiedä sitten…… Lapset Peto ja Aikku, ne touhuilee vielä kaikenlaista …. Aikulla on pieniä motivaatio ongelmia, Pedolla taas sitä motivaatiota ja virtaa tehdä on hieman liikaakin …. Mut joo aksakisoihin on molemmat ilmoitettu ja yleisö saa taatusti hupia !! Pääsääntö on että kaikilla on kivaa !!