Agilitykisat Hyvinkäällä 22.2

Olin lupautunut talkoilemaan Hyvinkään hallissa pidettäviin aksakisoihin. Ajatelin että siinä samallahan Hilu voisi hypellä pari rataa ihan niinku huvikseen…. Oma kartturi Kim ei päässyt ohjaushommiin kun oli ansiotöiden vuoro mutta onneksi kaivettiin  yli vuoden kisatauolla ollut Anu ohjaushommiin. Anuhan on se joka Pauli paapan nosti kolmosiin ja on muutenkin noilla maliskoilla kisaillut. Hilu ei vierastanut Anua yhtään; päinvastoin pummas koko ajan vaan lihapullaa ja liehitteli Anua 🙂

Kisapäivä alkoi mini ja medi luokilla joten jätin Hilun kotiin. Kävin sitten päivällä nappaamassa Hilun himasta. Ekana ratana makseilla oli hyppäri. Se ei ollut mitenkään kamalan vaikea rata vaikka Anua hieman jännittikin. Hilu onneksi on aika pehmoinen ohjattava ja kuuliainenkin. Hienostihan se sit meni. Nollatulos ja sijoituksena 3. Tulos oli jotain -8 alle ihanteen.

Toinen rata oli agirata ja siinä oli pari hankalaa kohtaa. Hyvin se meni mutta harmittavasti taas tuli se vitonen sieltä puomin ylösmenolta 🙁 Nyt on mennyt jo monen monta kisaa niin että ylösmeno on ollu OK, siksi harmittaa että vanha virhe taas toistui. Muuten ihan OK rata.

Kolmas rata oli sitten ihan killeri. Siellä oli ennen A:ta este joka piti hypätä ns. poispäin ja miten saat siihen koiran ilman että se menee renkaalle tai että käy A:n kontaktipinnalla… Anu ratkaisi sen sylkkärillä ja se toimi; harmi vaan että ihan pikkuisen liian aikaisin Anu ”irroitti” Hilun käsistään ja niin se meni ja hyppäsi esteen väärinpäin. Muuten taas ihan OK menoa. Lopussa vielä Hilu putosi puomilta kun ei katsonut riittävästi eteensä. Kisan jälkeen saivat toki suorittaa tuon puomin vielä uudestaan ja ei siitä mitään mörköä Hilulle jäänyt mieleen.

Kiva päivä ! Oli kiva tavata paljon tuttuja ja jutskailla niitä näitä 😉