Agilityn MM karsinnat 2015 Jyväskylä

Sinne lähti kisaamaan myös Hilu…. MM karsinnat eivät olleet Hilun kalenterissa mitenkään varmoina kisoina, ei vaikka tulokset olikin osallistumiseen hankittu, sillä Hilu ei ole koskaan päässyt karsinnoissa finaaliin. Turhia reissuja ovat olleet tähän asti….. Kim kuitenkin halusi että myös Hilu ilmoitetaan joten sinne Hilukin sitten lähti.

Kisat lähti kivasti käyntiin. Hilu paineli ohjaajansa Kimin kanssa agilityn MM karsinoissa hyppärillä sellaista vauhtia että oli lopulta kolmas. Siten paikka finaaliin oli varmistettu.

11403484_10207261851168747_391960809037573057_n

Siihen se ilo sitten loppuikin.. Vauhtia Hilulla oli niin että korkealla olisi ollut jos ei olisi sortunut virheisiin – tai oikeamminkin hyllyihin. Parin radan hyllyt olivat sellaisia hupsista vaan, aika tyhmiä virheitä… mutta sellaista sattuu…  Harmitti vaan niin vietävästi että kun päästään finaaliin niin sitten siellä sortuu ihan lapsellisiin juttuihin…  Ei jäänyt sitten paljoa hurrattavaa Hilusta..

Lopputulos kaikkinensa karsinoissa sija 19. – toki parempi sekin kuin ei mitään…  Kim ja Zorro sen sijaan lensivät radoilla ja olivat virheettömiä. Loppusijoituksissa hienosti kolmas sija ja siten lentoliput Italian MM kisoihin varmistui !! Onnea Kim ja Zorro…..