Agirotu Nastolassa 3.-5. heinäkuuta

Agirotu oli suunnitelmissa heti kun näin työvuorolistasta että se on vapaa viikonloppu. Vielä kun tapahtuma oli suht lähellä niin tietenkin osallistuttiin. Agirotu on suuri agilitytapahtuma. Siellä kisataan virallisia kisoja perjantaina ja lauantaina ja sunnuntaina on epävirallisia kisoja. Agirodussa on mm. Avoin SM kisa johon on erikseen karsintakilpailu. Tuon karsinnan voitti Kim ja Zorro ja Hilu & Kim olivat kakkossijalla. Finaalissa Hilu teki siten hyllyn joten ei siitä sen enempää…

Sunnuntai oli kiva päivä. Silloin kisattiin Open kisa. Aikun kanssa starttasimme tälle radalle ja teimme ihan suht mukavan nollatuloksen. Ilokseni sain lopulta kuulla että sijoituimme sijalle 5 kisaajia kaikkiaan 66. Palkinnoksi Aikku sai mitalin kaulaansa.

aikkumitali

Sunnuntaina oli myös kiva joukkueviesti. Kisasin siinä holskujen joukkueessa Aikulla ja Hilu oli myös ilmoitettu malijoukkueeseen. Aikku teki hyvän radan, ainoastaan lentokeinu josta 5 virhettä. Lentokeinu oli vähän tahallinen teko koska halusin AIkun vaan olevan nopea. Kuumat ilmat kun vetivät Aikun hieman veteläksi… Lopulta holskujoukkeen sijoitus oli 26/38 eli ei mitenkään niin kauheen huonosti. Tässä videota holskujoukkueesta.

Sitten oli malijoukkueen vuoro. Nimenä tietenkin Pedot on irti. Joukkueessa tutustu Miia Lönnqvist ja Nuka sekä Janne Lönnqvist ja Kipu sekä Essi Sirola omalla Profillaan sekä Hilulla.  Lopullinen sijoitus tällä joukkueella oli neljäs eikä se kolmospalli niin kovin kauas jäänyt…  Tässä näiden petojen menoa

Hilu oli kyllä aika hyvässä iskussa…nopea se on hiekkakentällä….

Hauska tapahtuma kaikinpuolin. Oli  kiva nähdä tuttuja ja kiitettävästi tuli pennuista kiinnostuneetkin kyselemään ja tutustumaan Hiluun. Kivaa oli ja agikärpänen iski taas.. Kisakalenteria selaamaan !!