Hilu on ultrattu tiineeksi tänään

Tälle päivälle oli varattu luottoeläinlääkäriltämme tiineysultraan aika Hilu the Hipsterille.  Asiaa aina hankaloittaa hieman se, että koira ei asu meillä joten kun oli saatu aika varattua ja sovittua koiran haku niin kaikki oli kunnossa.  Jännittynein mielin ajoin Hämeenlinnaan hakemaan Hilua. Kun näin Hilun tuli heti mieleen että ei, ei ole tiineenä. Niin pieneltä ja sirolta Hilu näytti.  ”Tappio”mielialalla ajoin Riihimäkeen. Sanoin eläinlääkärillekin että tuskin on tiine kun on niin hoikka. Ultrattiin kuitenkin kun oli aika varattu. Jo fyysisellä tutkimuksella kokenut eläinlääkäri havaitsi selvät tiineyden merkit ja lopullisesti asian varmisti sitten ultra. Useita pieniä agilitykoiran alkuja siellä massussa oli… Voi hurja, meille tulee toinen pentue heti Harun pentujen perään. No, on tässä nyt opittu yhtä ja toista joten ainakin ollaan valmiita. Väsymys on kyllä tässä vaiheessa aikamoinen. Mutta kyllä me tiiminä ne pennut hoidetaan ja hoidetaankin hyvin. Tukea saadaan Hilun koutsilta eli Kurkisen Kimiltä. Hilusta kun on tullut niin Kimin tyttö että ei mitään rajaa… Siksi onkin kiva saada Hilu kotiin synnyttämään ne pennet 😉 Unohtuu Kurkinen edes hetkeksi aikaa.

Eli jos kiinnostaa vahvan sukutaulun omaava malinoispentu niin kannattaa olla yhteydessä ! Näillä pennuilla on erittäin VAHVA sukutausta isien puolelta. Hilun isäpappa on edelleen hengissä (14,5 vuotta) ja on ollut todellinen käyttökoira. Siitä todisteena tittelirivistö Fi ja S KVA, Pohjoismaiden Mestari IPO 2006, Agi 3, FH 1 ja monen monta muuta tulosta. Yodan takaa taas tulee Ruotsin merkittävä uros Backnecks A´Best. Tittelilrivistössä komeilee mm. mondioringn Maailman mestaruus cat 2 vuonna 2009, Ruotsin Mestari suojelussa jne. Pentueeseen voi siis tulla aika vahvoja käyttökoiriakin. Mielenkiintoinen pentue kaikkineen…..

Jos pentu tästä yhdistelmästä kiinnostaa ole yhteyksissä pehkonen.s@gmail.com tai sitten kysy yhdistelmästä Kurkisen Kimiltä.