Jusard´s Burlesque on liekeissä

Itsenäisyyspäivän jälkeinen viikonloppu jatkui tietenkin agilityn merkeissä. Tällä kertaa lähdettiin Lempäälään jossa oli vain kaksi starttia. Kisat oli pahasti myöhässä, minä ja Kim molemmat vähän huonokuntoisia ja koiratkin vähän väsyneitä. Agilityrata oli Hilulta taas pohjanoteeraus, alku oli kyllä SUPER nopeaa menoa mutta se meno loppui kyllä totaalisesti kepeille. Sinne loppuun virhe johon Hilu tuumasi että se rata oli siinä ja arvokkaasti poistui kentältä 😛    Harmi sinänsä kun sitä viimeistä aginollaa kuitenkin lähdettiin metsästämään.  
Eipä auttanut muu kuin tsempata Kimiä sinne hyppärille. Hyppyradan ajattelin sitten videoida ja asettua sopivasti sinne radanreunalle jotta Hilmu ei poistu radalta. Hyppäri oli tosi vauhdikas ja helpohko. Kimin omat koirat teki ihan OK suoritukset vaikka nollaa ei tullutkaan. Hilmu lähti radalle taas hyvällä vauhdilla. Hieman oli liukas pohja noinkin nopsaan menevälle koiralle ja pari liukastumista oli suorituksessa havaittavissa. Nopsa nolla kuitenkin ja sillä voitto kotiin. Kyllä se Hilmu on nyt hurjassa kunnossa !!

Itsenäisyyspäivän viikonloppu olikin aika tuloksekasta Hilmalle: perjantaina 53 koiran kisassa kaksi nollarataa joilla voitot ja yksi kymppi. Lauantaina tuo RSKK Mestaruus nollaradalla, sunnuntaina hyl ja yli 50 kisaajan hyppärin voitto nollaradalla. Sanoisinko että aika ylivoimaista 😀 

Tässä hyppärin tulokset
Ja tässä hyppärin video