RSKK:n agiMestaruudet 2013

Riihimäen Seudun Kennelkerho järjesti omille agikoirakoilleen leikkimielisen Mestaruuskilpailun 7.12.  Ollihan treenaa ohjaajansa Pian kanssa RSKK:n nimissä ja niinpä oli selvää että meiltä on koirakko kisassa mukana. Pia innostui kuitenkin kisaamaan ihan ”tosissaan” ja ilmoitti kisaaviin Ollin lisäksi myös Hilun ja Paulinkin. Oli tosi kiva, että Paulikin pääsi kisaamaan sillä vanhana kisakettuna se syttyy aina kisatilanteisiin.  Pauli tekikin ihan kelpo radan ja pääsi vielä 12, 5 vuotiaanakin alle ihanneajan !! Se on jo melkoinen saavutus, miettikää kuinka moni tuon ikäinen enää edes hyppelee maksi agihyppyjä ….

Tässä Paulin ja Pian rata, 15 virhettä ja sijoitus 5. 


Seuraavana oli sitten Hilun rata. Ja hyvin se Hilu kulki hieman vieraamman ohjaajankin kanssa. Nollarata ja suht nopeakin vielä. Sillä voitto ja RSKK:n AgiMestaruus !!


Ja lopuksi Pia vielä juoksi sillä treenikoirallaan eli Ollilla. Olli oli ollut koko päivän autossa enkä ehtinyt sitä ennen rataa edes kävelyttää. Huomaa jo lähdössä että virtaa ja energiaa on !!  Ajattelin että rata menee ihan kaahaamiseksi mutta yllättävän hyvin Olli teki, rimoja ei tippunut kuin kaksi ja A:n alastulolta kontaktivirhe…. ja olipa YLLÄTTÄVÄN nopea aikakin !!  Selkeästi on havaittavissa Ollin kehittyminen.

Tässä vielä maksi kisaavien tuloslista. Palkintopallille päässeillä on kaikilla hienot nolla tulokset !!