Jusards C-pennut 9 kuukautta

21.6.-16 täyttivät C-pennut jo 9 kuukautta. Vastahan ne ihanuudet temmelsi meillä olohuoneessa ja tuoksuivat niin ihanille kuin vain pennut voi tuoksua.

Nämä rakkauspakkaukset onneksi löysivät kaikki aivan mahtavat kodit. Uroksista Caterpillar kutsumanimenä Repo, muutti hyvälle ystävälleni Jyrkille Askolaan. Nyttemmin nämä kaksi hääräävät IPOilun parissa ja ovat aika lupaavia siinä hommassa. Lopulta Tarmon omistaja Marika tahtoikin itselleen pennun ja niin Caspar eli Urho muutti Porvooseen. Urho ja Marika treenailevat nyt niin IPOa kuin pelastushakuakin. EIkä se varmaan jää noihin, varmasti Urho pääsee myös vetohommiin ja suksien eteen kunhan kasvaa ensin luustoltaan valmiiksi. Colt on kutsumanimeltään Frank ja hän on jo eritaitava vepeilijä… Harmi että ikä ei riitä vielä kisaamiseen vaan joudutaan odottamaan ensi kesää. Taitava pikku uimari hän jo on. Criminal ei nimestään huolimatta ole mikään ”ongelmalapsi” vaan hän on Kentsu ja asustelee Jusards Bulletin eli Ellen seuralaisena Hämeenlinnassa.  Kentsu on taitava ja uskottava IPO koiran alku ja kyllä se agilitykin jo aika hyvin sujuu.

C tytöt löysivät kotinsa ja omat ihmisensä myös helposti.  Candy eli Cänä eli Näpsä jäi sitten kotiin. Hän treenailee vain agilityä ja siinä onkin varsin pätevä pikku malinöösi. Cinnamon eli Kina muutti Poriin taitavan Tarun agilitykoiraksi. Tästä parivaljakosta kuulemme vielä !  Clarissa muutti hyvälle ystävälleni Jonnalle Hämeenlinnaan, kutsumanimeksi tuli Neri. Neri taituroi TOKON ja agilityn parissa ja luulenpa että Neri tekee ensimmäisten joukossa tuloksia, sen verran ahkera treenaaja Jonna on. Comedienne eli Loru asuu Järvenpäässä Jasminen ilona. Tämä ahkera pari harrastaa TOKOa, pelastuskoirahommia ja ovat super taitavia vepessä ! Ja Loru on se pentueen ”koru”  = kaunis koira . Cruella, pentueen vilkkain ja rohkein otus meni Kimille testiin ja sille tielle se jäi. Kutsumanimeksi tule Leia ja lajeina ovat agility ja mondioring. Haastava koira mutta kovin taitava ja hyvät ominaisuudet omaava ! Odotan Leialta ja Kimiltä PALJON tuolla agililtyn saralla.  Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä on Comtesse eli Tessa. Tessä asuu Vantaalla ja on oman perheensä ilopilleri. Tokoa ja agilityä, vetohommeleita ainakin kuuluu tämän aktiivisen koirulin ja hänen perheensä puuhailuihin.

Tähän loppuun muutamia kuvia C penneleistä. Ne ovat niin taitavia ja kauniita malilapsosia.

Candy 9 kk

DSC_8654copy

Loru 9 kk

LoruLeia

leia 9kk

Kentsu

kentsu

Urho

urho 9 kk

C pennut ovat sosiaalisia, avoimia ja hyvä hermoisia monitoimikoiria jo nuoresta pitäen. Juuri sitä mitä halusinkin !!  Toivotaan että Leia ja Cänä ovat luustollisesti terveitä ja voivat jatkaa Jusards nimellä jalostusta tuottaen hyviä, terveitä ja ominaisuuksiltaan hyviä koiria jatkossakin.