Ollaan me treenattu !

Tsekeistä kotiuduttua oli heti maanantaina suojelutreenit. Mukaan tuli testimielessä myös Haru. Ajatelin että joku pentua haluava voi ehkä olla kiinnostunut myös siitä miten Haru käyttäytyy suojelussa. Ennen videota korostan että kyse on Harun ensimmäisistä puruharjoituksista ! Ja heti päätettiin purettaa myös hihaan, testata miten toimii irti käsky ja onnistuuko hyppy. Onhan tuo aika huvittavaa tuo pienen malin totisuus mutta hyvällä asenteella ja täydellä puruotteella varustettu on Haru. Pystyi toimimaan vaikka remmissä touhusin minä eikä oma omistaja. Treenin edetessä Haru kuumui aikalailla ja treenin päätteeksi tehtiin ns. rauhavaihetta ja tyynyn kantamista. Nopea on liikkeissään Harukin, ihan niin kuin malinoisin kuuluukin !  Joten tässä video, mitään siitä ei ole poistettu kaikki on tallella puutteineen päivineen.

Samaisella kerralla tuli kuvattua sitten Harun isän treenejäkin. Tikulla on piilolla pieni ongelma…. se menee niin lähelle hihaa että koskee siihen. Koskee hyvin kevyesti mutta koskee kuitenkin, niinpä me treenasimme vähän piilolla haukkua. Renkaan avulla yritämme saada Tikun menemään pois hihalta ja haukkumaan miestä, silloin ei tule niitä tökkimisiä. On tuolla pitkällä videolla toki muutakin…..

Loppuun vielä Harun veljen eli Pedon purut. Pedolle nyt  haetaan lähinnä sitä asennepuolta. Puretetaan tolpassa koska se on niin iso ja vahva että en pysty sitä kunnolla pitämään. Peto on vielä pahasti kesken, josko sillä loppuvuodesta pääsis sitä IPO 1 tulosta kokeilemaan….