FMBB 2015 Tsekki

Hyvän ystävän avustuksella mahdollistui lähteä tänäkin vuonna katsomaan FMBB kilpailuja. Tällä kertaa järjestäjämaana oli Tsekki. FMBB on belgianpaimenkoirien maailman järjestö joka myöntää joka vuosi jollekin maalle kisat järjestettäväksi. Lajeina kisoissa ovat IPO, agility, TOKO ja mondioring. Mukana joka vuosi myös näyttely ja tänä vuonna ekaa kertaa canicross.

Reissuun lähdimme perjantai aamuna ja paluulento oli sunnuntai illalle. Tällä kertaa lähdin vain kannustusjoukkoihin sillä Ollin kuoleman takia TOKO paikka meni Miialle ja Dorille. Päälaji jota seurasimme oli agility ja koska TOKO oli siinä ihan viereisellä kentällä tuli sitäkin seurattua jonkin verran. IPOa kävimme katsomassa hyvin pintapuolisesti, se on niin tylsää agilityyn verrattuna.

Tsekki maana oli miellyttävä yllätys, lukuunottamatta niitä järkyttäviä ruuhkiä moottoritiellä. Mennen tullen matkalla Prahasta Pisekiin jonotimme toista tuntia ruuhkissa. Siinä sitä kärsivällisyyttä koeteltiin. Muuten reissu meni  hienosti, ruoka ja juoma oli halpaa, tuliaisisksi ostetut remmit, pallot ja vaatteet olivat myös ihanan halpoja verrattuna Suomen hintatasoon. Mulle mukaan tarttui ihana paita sekä komeat treenihousut. Koirille tietty remmejä ym.

paita

Tässä vielä muutamia kuvia Tsekin reissulta ….

kisakatsomo

Kisakatsomoa

 

me

Muijat maailmalla !

ostoksilla

ostoksilla

agirata

Välillä oli huonokin ilma…