Päivitystä pitkästä aikaa

Niin kovin on ollut kiire, että on päivitykset jääneet tekemättä. Uusi työ ja elämäntilanne aiheuttaa nyt niin paljon päänvaivaa, että ei ehdi oikein mitään. Elämäntilanteen muutoksen vuoksi, jäi Harun astutuskin tältä kesältä tekemättä. Yksin uuden työn ja kuuden koiran  kanssa totesin, että en pysty millään hoitamaan pentuetta ja koiria niin hyvin kuin haluaisin ja siksi pentue siirrettiin ensi kesään. Ensi kesänä pennutus varmaan on helpompaa, sillä apukäsiä on tarjoutunut projektiin ja lomiakin on laitettu varastoon, että voi olla pentujen kanssa koko 7 viikkoa kotona.  Joten JOS malinoispentu Harusta kiinnostaa, kannatta olla ajoissa yhteydessä. Ihan kivasti on yhteydenottoja jo tullutkin.

Harun pennut täyttivät eilen kolme vuotta !! Niin se aika rientää. Kaikki ovat omistajilleen tuoneet iloa ja elämyksiä elämään. Osalla pennuista on jo hurjasti tuloksiakin, vaikka ovat niin kovin nuoria vielä. Tessa (Comtesse) on käynyt kokeilemassa nuoren ohjaajansa kanssa canicrossia ja heti hienosti viides sija luokassa 11-13 v. Heistä varmasti kuullaan vielä.

Jonna ja Neri (Clarissa) ovat ahkeroineet hirveästi tuloksia, kaikkia en varmasti tässä edes muista mainita, mutta ainakim piirinmestis rallytokossa VOI luokan voitto ja piirinmestis pronssia joukkueessa. Jälki ALO luokasta JK 1 koulutustunnus ja hienosti agilitystäkin nollavoitto. Tää pari on kyllä niin huima että huh huh. Ja Neri on mahtava, hurmaa ihmisiä kaikkialla missä liikkuu. Tässä agirata josta siis hieno nollavoitto

Neri

Kim ja Leia (Cruella) avasivat valiokellonsa kun voittivat kolmosluokan hyppärin ihan huimalla suorituksella.

Itsekin olen ollut aktiivinen. Rallytokon piirinmestiksiin piti saada Rimalle korvakoirien joukkue, joten Tiku ja Haru ilmottiin sinne. Haru kisasi ekaa kertaa rallyssa ja heti tuli täydellinen suoritus. Täydet 100 pistettä ja luokkavoitto ! Tässä video

Tiks teki myös hyvän radan pisteet 98 ja toinen sija. Joukkueena piirinmestis kultaa joten ei huono.

Tässä Tikun rata

Hilun kanssakin on aksattu ja jopa ihan menestyksekkäästi. Saatiin kovassa seurassa voittonolla, se rata oli jokseenkin täydellinen ! Hilu on ihan huippu.

Tässä voitto rata, ei se nättiä oo mutta tehokasta.

Että tällaista kaikkea sitä on puuhailtu… Jos haluat koiran jonka kanssa harrastaa ja touhuilla – ota mali !