Paluumuuttaja, entinen sijoitusnarttu Haru ”Red Coyotes Ataentsic”

Tosiaan; Haru muutti meille keväällä 2017.  Katjan laumassa Haru aiheutti stressiä yms. joten Haru tuli meille aluksi huilaamaan… mutta kuten näissä yleensä käy, niin Haruhan sitten jäi meille sopimuksella että olkoon nyt toistaiseksi. Luulen kyllä, että Haru ei meiltä enää pois lähde. Ja asiat hoituu hyvin Katjan kanssa. Kiitos vaan kaikesta Katjalle. Meillä tää tuleva Harun peentuprojektikin hoidetaan yhdessä.

No, kun Haru meille jäi, niin eihän energistä ja tervettä koiraa voi jättää vaan makoilemaan – ei ainakaan malinoisia. TOKOa ollaan mun kiireistä johtuen tehty aivan liian vähän. Haru olisi siihenkin lajiin oiva peli. Parastaan Haru varmaan näyttäisi PK haussa MUTTA kun mä en enää innostu PK lajeista niin ei me niitä nyt oteta repertuaariin. Mä haluan joskus sitä TOKOa vääntää Harunin kanssa mutta nyt ollaan intona agilityyn.

Aluksi Haru kuumeni agililtyssä aivan liikaa. Ja totta puhuen, heti ei Harun kuntokaan ollut riittävä agilityyn. Muutama kilo lanteilta pois, rauhoittumista ja oikeaa palkkausta ja nyt tuntuu siltä, että kyllähän me viimeistään talvella aksassa startataan. Haru on agilityssä nopea, ketterä, kuuma mutta äärimmäisen kuuliainen ! Kontaktit ovat toistaiseksi pysyneet kunnossa ja niitä yritetään pitää kuosissa.

Tässä alla yksi Harun treenivideo. Näitä on hankala saada kun mä treenaan pääsääntöisesti omatoimitreeneinä…. Nyt osui Kepo hallille nurtsitalkoisiin joten sain sen kuvaamaan yhden treenin.