Pentuesuunnitelmat etenee….

Pentue suunnitelmien varmistuttua on mieli sen suhteen rauhoittunut. Harun juoksuja odotellaan ja toivotaan että ne eivät ala ennen kuin on luonnetestissä käyty. Itse en Harun luonnetestiin pääse katsomaan koska olen töissä mutta nakkaan videokameran Katjalle mukaan. Eiköhän joku ihana ihminen kuvaa Harun suorituksen. Video luonnollisesti päätyy tänne Blogiin.

Piakkoin pitää alkaa tehdä myös järjestelyjä kotona. Pentulaatikko pitää hommata ja sisätarha pennuille myös – vaikka ulkonahan nuo hirviöt sitten saavat tepastella kaiket päivät kun kerran kesällä syntyvät. Ulkotarhat meillä jo onkin mutta tuli ostettua pienipentutarha joka on katettu. Se on sopiva niihin ihan alkuaikojen ulkoiluihin. Tässä tuo pikkutarha…

11150305_10206694261099350_743088544283509559_n

Itselläni jo kädet syyhyävät että pääsisi pikkupenneleiden kanssa puuhastelemaan. Toiveissa olisi semmoinen pieni kiva pentue, mielellään 6-7 pentua. Sukupuolijakaumalla ei ole oikeasti väliä…. Kotiin voi jäädä yksi penneli. Muutamia kiinnostuneita yhteydenottoja on jo tullut mutta ei vielä mitään sen varmempaa. Nyt kuitenkin on jo aika jolloin varauksia olisi hyvä pistää tulemaan, varsinkin jos on kiinnostunut esim. sijoituskoirasta ! Kenellekään en lupaa pentua ennen kuin olen tavannut henkilökohtaisesti ja keskustellut mahdollisesta pennun tulevaisuudesta. Joten yhteydenottoja vaan rohkeasti tulemaan. Voidaan treffailla tässä kesällä erilaisissa tapahtumissa.