Kaikkea kivaa…

Eilen oli kiva päivä. Olin kisaamassa Pedon ja holsku Aikun kanssa Purinalla. Molemmille kaksi agilityrataa. Hitsi, harmittaa vieläkin. Pedon eka rata oli Super hieno ja nopea…. Siitä olisi ollut nolla otettavissa mutta kun ohjaaja jäi ”varmistelemaan” kepeille menoa niin koira ratkaisi asian omalla tavallaan ja hyppäsi yhden hypyn väärinpäin.. Hylly siitä ja muuten sujuva hieno rata. Toinen rata oli vaikeaa pyöritystä ja ansoja… Siitäkin selvisimme alkuun vain kiellolla joka tuli kepeiltä. Kielto koska seisoin keppien edessä joten koira ei niitä putkesta tullessaan havainnut… Lopulta sitten hyllytettiin putken väärään päähän kun en ohjannut oikein. Peto oli loistava -ohjaaja ei ….

Sitten oli Aikun kaksi rataa ulkona kovassa vesisateessa… Eka radalta hylly koska ohjasin renkaan huonosti ja Aikku tuli vauhdilla renkaan ohi… Siinä huomasin että olin mennyt liian pitkälle ja rengas jäi ohjaamatta. Ei sitä sitten jääty korjailemaan joten muuten hieno rata mutta kiellon sijaan hylly. Lopulta alkoi ohjaajaa jo sen verran oma huonous sapettamaan että kun viimeiselle radalle lähdettiin oli ohjauskin jo kunnossa. Osasin harkita jopa sopiviin kohtiin (ennen  keppejä sekä ennen rengasta) vekkejä joilla sain linjattua koiran esteille paremmin ! Tokaviimeisellä esteellä meinasi kyllä taas käydä niin että ryntään vain eteenpäin enkä ohjaa sitä estettä mutta onneksi viimehetkellä huomasin ohjauksen. Pääsimme siis nollatuloksella maaliin !! Sitten piti jännittää että riittääkö aika hyvään sijoitukseen ja LUVAn. No hitsi vie, riitti se sillä olimme kakkosia !! Se on Aikkukin sitten yhtä nollatulosta vaille kolmosluokkalainen ……. Huh huh, pelkkä ajatuskin hirvittää 🙂

Tässä tulosliuskaa kisoista.

AIkkunolla

Tuloksilla saatiin juhlia myös sunnuntaina 3.5 sillä sijoitusnarttu Haru ohjaajansa Katjan kanssa lähtivät luonnetestiin. Läpi meni eikä mitään hirmusuuria yllätyksiä tullut. Parista asiasta olen hieman erimieltä tuomareiden kanssa mutta lopputulos on ihan hyvä. Haru on pehmeähkö, helppo, ihmisystävällinen koira. Hyvä niin ! Pisteet 112 ja luonnetesti hyväksytty. Jeeee !! Onnea ja kiitos Katja ja Harppa !

HARUlte