Tilannekatsaus

Kiitos kaikille teille ihanille, jotka olette ottaneet yhteyttä ja olette olleet kiinnostuneita näistä tulevista malipenneleistä. Samalla anteeksi pyyntö siitä, että päivitykset ovat jääneet enkä aina ole heti ehtinyt vastata yhteydenottoihinnekaan. Kaikki etenee kuitenkin hyvin – tai jossain määrin ehkä jopa loistavasti. Cänä on kantavana ja menee röntgeniin kesäkuun puolivälissä. Sitten tiedetään montako pentua on tulossa.

Pikkuhiljaa pitää myös alkaa sopia tapaamisia niiden henkilöiden kanssa ketkä esim. Cänä &Tiku yhdistelmästä pennun haluaisi. Korona haittaa kyllä, mutta esim. ulkona voi hyvin treffata. Pieni haitta juuri nyt on se, että viikonloppuna aloin muuttaa uuteen kotiin. Ja se muutto jatkuu ja jatkuu. Vapaa-aikaa ei juuri ole. Joten olkaa kärsivällisiä !

Moni on kysellyt myös Nerin kuulumisia. No, Ossi kävi heilastelemassa. Ja Neri oli sulaa vahaa komean uroon edessä. Se, tuleeko pentuja selviää kesäkuun puolivälissä, 15. 6 paikkeilla siis. Neri kyllä on kovasti ja vahvasti sitä mieltä että pentuja tulee. Kovasti rakentaa pesää vaikka pahvilaatikkoon.

Nuoripari poseeraa.

Neri & Ossi