1.9 EHKK:n agilitykisat, 3 kisaa kolmosille

Juuri edeltävänä päivänä olin saanut ostettua itselleni sijaisauton. Sillä sitten lauantai aamuna hurautettiin Hilun kanssa Parolaan. Hieman siinä matkalla tuli mietittyä että mitä kaikkea ”uhrauksia” sitä tän koiraharrastuksen eteen joutuukaan tekemään… No, ONNEKSI se kisareissu oli kuitenkin onnistunut !!
 
Kim ja Hilu kisasivat siis kolme rataa; kaksi agirataa ja viimeiseksi vielä hyppyradan. Ekalta agiradalta Hilulle tuli harmittavasti hylkäys kun Hilu hyppäsikin ennen putkea renkaan. Kim ei voinut kuvitella että Hilu irtoaisi niin hyvin. Mua vähän harmitti, mutta kun Lotta (Vuorela) sanoi mulle että se on HYVÄ juttu tuossa vaiheessa olevalle koiralle, niin pakkohan mun oli se uskoa. On kuulemma ihan hyvä että koirasta tulee estehakuinen.
 
Toinen agirata oli jo ihan OK, mutta siinäkin Hilu meinasi keppien jälkeen irrota liikaa ja suorittaa väärän esteen. Onneksi Kim oli hyvin hereillä ja sai käskyllä Hilun pois väärältä esteeltä. Tämä kuitenkin näkyi ajassa parina lisäsekuntina ja sijoitus putosi viidenneksi.
 
Viimeisellä radalla Hilulla oli sitten jo se hyvä ”hulluus” päällä. Hilu teki nopean ja virheettömän radan. Pari koiraa ennen Hilua teki yksi bortsu nopean nollaradan myös. Sitä menoa katsellessani nousi iho ihan kanalihalle. Ne meni niin nopeasti ja hyvin. Siksi en meinannutkaan uskoa Kimiä kun Kim sanoi että Hilu oli yhtä nopea kuin se bortsu O_o Aika tältä radalta Hilulle siis 34,58 ja sijoitus jaettu toinen tila ! No, mä ajattelin että se toka sija jaetaan ja sillä hyvä. Vein Hilun autolle, annoin ruuan ja juotin litran verran vettä. Hilu on aika huono juomaan vettä kesken kisapäivän, mutta onneksi sain sen juomaan kuitenkin…. Toisaalta ei ehkä olis pitänyt, sillä kun laitoin koiran autoon lepäämään ja kävelin kisa-alueelle kuulin kuulutuksen :
” Koirat nro 21 ja 26, bortsu ja Hilu, tulkaa takaisin kisaradalle, joudutte uusimaan hyppyradan jotta saadaan sijoitukset jaettua. Kakkostilaa ei voida jakaa koska jaossa on hyppySERTI”.
 
No voihan kiesus !! Koira on syönyt ja juonut ja muutenkin jo valmiiksi paksu ! Eihän se enää jaksa mitään rataa tehdä !! MUTTA ei auttanut muu kuin hakea koira Kimille. Mua toisaalta ei yhtään jännittänyt, kun meille riitti ihan hyvin se nollatulos – saatiinhan me lisää nollia SM ja MM karsintoja varten sekä se TUPLA nolla suoritus 😀
 
Bortsu lähti ekana radalle ja kun heiltä putosi heti eka rima ja heti perään tuli hylkäys niin siinä vaiheessa Kim sanoi. ” Mä teen vaan varman tuloksen, niin saadaan se serti.”  No, eipä siinä mitään ! Hilu teki radan toistamiseen kuin kone !! Tulos oli reilun sekunnin kymmenyksen hitaampi kuin ekalla kerralla !! Eka rata siis 34,58 ja toka 34,71. Se oli kakkospaikka ja hyppyserti plakkarissa !!! Aivan mahtavaa !! Tässä vielä linkki tuloksiin  http://e-hkk.net/assets/files/tulokset/tulokset_nettiin_la.html
 
Tässä muutamat kuvat meidän agiliitelijästä 😀
Putkesta tullaan vauhdilla ja suunta jo seuraavalle esteelle…
Tää kuva rengasta suorittavasta Hilusta on niiiin HIENO !!
Tämäkin on hauska; ihan kuin Kim ja Hilu tekis eri rataa…..
Ja vielä, Hilu ja kepit !
Seuraavat kisat onkin sitten omalla hallilla 23.9. ja ne ovatkin sitten Piirin Mestaruus agiliidot. Saa nähdä mahtuuko Hilu joukkueeseen vai menevätkö vain yksilökisat……..