Agikisat JAU:lla 11.helmikuuta

Kahden kuukauden tauon jälkeen lähdin Harun ja Pedon kanssa agikisoihin Sipooseen. Halli on mukava, mä tykkään siitä pohjasta eikä se ole turhan kaukanakaan. Vähän hirvitti ohjata molempia tykkejä itse, mutta lähdettiin vain pitämään hauskaa. Harulle otin hyppärin ja agiradan, Pedolle 2x agirata kun sillä jo hyppärinollia on. Ja ihan kivastihan sitä meni ! Haru teki heti hypäriltä nollan vaikka rikkoikin pujottelukepit kun niin voimalla teki hommaa. Tässä nollaradan video, jonka ihana ystäväni Essi kuvasi.

Peto kunnostautui toisella agiradalla josta putosi vain yksi rima. Harmituksen harmitus, kun kerran kontaktit sain onnistumaan. No, sillä vitosella oltiin kuitenkin radan kolmansia ja päästiin palkinnoille. JAU:lla oli kivat palkinnot ja alla videoo siitä, mikä on mun mielestä hyvä ja hyödyllinen palkinto.

https://www.facebook.com/sari.pehkonen.5/videos/10215858444038196/

Ei muuta kun uusia kisoja, koska mä niin nautin  noiden kahden kanssa puuhastelusta.  Ja jos Haru astutetaan kesällä niin sit sille tulee pakollinen tauko, joten tuloksia pitää hakea nyt, kun se on mahdollista !!