Päivityksiä, kuulumisia

Kovin laiskasti olen jaksanut päivittää kuulumisia tänne Blogiin. Paljon on kuitenkin tapahtunut, maliharrastajalla kun ei koskaan ole tylsää tai hiljaista hetkeä.

Tänä vuonnakin lähdin kahden koiran kanssa Belgianpaimenkoirien MM kisoihin eli FMBB 2018 kisoihin Sloveniaan.

Kuten aiemminkin niin omalla autolla ja yksin matkaan, tai no olihan mulla mukana Tiku ja Hilu. Haikeutta oli ilmassa sillä tämä olisi molemmille se viimeinen FMBB reissu. Siskokset kun täyttävät 9 vuotta kesäkuun ensimmäinen päivä ja haluan antaa molemmille rennon ja terveen vanhuuden, joten niiden arvokisat ovat takanapäin. Hilu lähti taas kisaamaan agilityyn  ja Tiku oli mukana TOKO joukkueessa.

Sloveniassa oli tosi kuuma, lämmintä oli joka päivä semmoiset 30 astetta ja se teki kisaamisesta haastavaa. Hyvin koirat kuitenkin kuumuuden kesti. Sen suurempaa menestystä ei tänä vuonna tullut. Hilu oli paras Suomen agikoira, sijoitus 8. Joukkuehyppäriltä tuli hopeaa, kokonaiskisassa joukkue oli harmittavasti 4.

Tiku teki hienosti kahtena päivänä nollattomat suoritukset EVL luokasta. Ensimmäisen päivän suoritus oli todella hyvä. Toisena päivänä liikejärjestys oli meille haastavampi (tunnari mm. viimeinen liike) ja koira jo hieman väsynyt. Kolmostulos molemmilta päiviltä ja yhteistuloksissa sijoitus 10 / 16. Ei huono ja olen kyllä hurjan tyytyväinen. Tässä Tikun osa-aluepisteet:

Tässä vielä kuvia Tikun suorituksista.  Kiitos Erjalle kuvista.