Tuloksia kasvateille

Elämää FMBB jälkeenkin on ollut. Heti paluu viikolla oli Tikulle varattu Janakkalaan kaksi rallyTOKO kilpailua. Tarkoitus oli saada Tikulle se RTK 1 koulutustunnus. Ja vaikka radat ei ihan virheettömiä olleetkaan, niin kyllä me hyvät tulokset saatiin. Ekalta radalta vain kontakti virhe ja pisteet 99. Toiselta radalta kaadettiin yksi kyltti, se oli -3 p joten pisteet 97. Näin Tiku saavutti RTK 1 tunnuksen. On se upea koira !!

Jusards Clarissa oli samoissa kisoissa, kisaten AVOssa kaksi kisaa. Huiman hienot suoritukset Neri tekikin ja sai RTK 2 koulutustunnuksen. Hieno suoritus nuorelta koiralta !! Onnea Jonna & Neri.

12. toukokuuta olikin sitten näyttelyn vuoro. Järvenpäähän näyttelyyn oli ilmoitettu Jusards Candy (Cänä), Jusards Cruella (Leia) sekä Jusards Colt (Frank). Nuo näyttelyt ei ihan ole käyttömalinoisien parasta osa-aluetta ja haimmekin vain sitä H:ta, jolla olisi mahdollisuus joskus valioitua. Ensiksi kehään menivät Frank ja omistajansa Maria. Tulos oli hieno sillä Frank sai ErittäiHyvän arvosanan ! Sitten oli Cänän vuoro ja Cänää esitti Jenna. Myös Cänä sai lopulta sen ErittäinHyvän. Lopulta itse vein kehään Cruellan, koska Kim oli itse töissä. Cruellakin sai sen mitä piti eli H tuli ja se siitä. Oltiin kyllä aikamoisen tyytyväisiä reissuun ja siihen, että nuo tulokset tulivat. Eipä tarvitse enää näyttelyyn mennä !

Kuvassa vasemmalla Leia, keskellä Cänä ja oikealla komea Frank.