Asuuko meillä ”Onnellinen” koira ?

Mistä moinen otsikko ?

Ajatus lähti tästä Juha Kareksen kirjoituksesta, tai kirjoituksen osasta:  ” Koiran onnellinen elämä ja tasapainoinen kehitys ei ole mitattavissa koe-, näyttely- tai käyttösaavutuksilla idealla mitä nuorempana sen parempi. Kyse on silloin omistajan tai ohjaajan onnellisuudesta ei koiran. Näitä asioita ei pitäisi sekoittaa toisiinsa.” Taas fiksu kirjoitus Juhalta. Jos kiinnostuit voit käydä lukemassa koko kirjoituksen Juha Kareksen Blogista. Tässä linkki artikkeliin: http://chicchoix.com/blog/?p=2871

No, mietin itsekin tuota liian nuorena menestymistä ja muutenkin sitä, että koiran pitää saada olla rauhassa, kehittyä rauhassa ja ihan vaan joskus ollakin se vaan koira.  Tänään on ainakin meillä koirat saaneet vaan olla. Aamupäivällä piti käydä vähän treenaamassa mutta kun tuo nuoriso kolhi itsensä yhdessä reuhatessaan niin jäi treenit tekemättä. Eli tänään koirat on vaan saaneet olla koiria….

PicMonkey Collageuusi

Kun oli niin turkasen kuuma niin vein 14 v Papparaisen fysiikka treeniin lähijärvelle ja Muumi mummelikin pääsi mukaan. Ai että kyllä ne nautti. Nyt on vanhuksista veto pois, nukkuvat jossain.

Pauli Thö KesäMiäs

Pauli Thö KesäMiäs

pjamuumi