C pennut ovat olleet kisakentillä ahkeria

C pennut täyttävät reilun kuukauden päästä jo – tai ehkä vasta- kaksi vuotta. Hienoja tuloksia on silti aika monella ja siitä olen äärettömän onnellinen. Ylpeä olen myös siitä, että kaikki pikku malien omistajat ovat jaksaneet olla liikunnallisia ja puuhakkaita ja yhteiselo on sujunut kaikilla hyvin. C pennut ovat olleet helppoja ja sosiaalisia pakkauksia ja sellaisiahan me toivoimmekin.

Ahkerin kaikista lienee Kimillä asuva Leia (Jusards Cruella). Tällä energisellä malineidillä on tuloksia niin rally-tokosta, tokosta  (RTK1, AGI 2, TOKO AVO)  kuin agilitystäkin. Leia oli myös huhtikuussa Saksan FMBB kisoissa ja edusti Suomea. Harmittavasti kisahulina hieman sekoitti nuoren koiran päätä eikä keskittyminen ollut ihan toivottua luokkaa. Tulosta ei siis tullut mutta hyvää kokemusta sitäkin enemmän.  Kuvassa Mari ja Leia hienosti edustamassa !

Toinen ahkera kisaaja on ollut Neri (Jusards Clarissa). Tämä pikku neiti on ehtinyt kisata jo TOKOn AVO luokastakin heinäkuussa 2017 ykköstuloksen 271,5 pistettä. Eli seuraavaksi kutsuu sitten haastava VOI luokka. Tämä pari kyllä sen klaaraa mutta treeniä se toki vaatii. Kuvassa taitava Neponen.

Kaiken virallisen kisaamisen ohessa tästä nöösilaumasta kolme kävi koirauinnin SM kisoissa testaamassa miten lujaa pääsee vedessä. Ja kyllähän nämä hienosti suoriutuivat.  Maksikoirissa tuli joukkue hopeeta ja Frank (Jusards Colt ) sai pronssia vielä yksilöissäkin ! Ihan mahtavaa ja kiitos Marialle ja Anulle että tulitte mukaan.

Frank ja pokaali.

Sisarukset Comtesse, Colt ja Candy. Hyvin tulivat edelleen toimeen ja painit olivat huimat.

Sisarukset Caspar, Comedienne ja Criminal kävivät toukokuussa Sipoossa käyttäytymässä hyvin eli kaikki kolme suorittivat käyttäytymiskokeen hyväksytysti ja saivat koulutustunnuksen BH sekä luvan lähteä kisaamaan palveluskoirakokeissa. Onnea ja Kiitos Jasmine, Marika ja Mika !!