Frodo Cup 2017

Frodo Cup 2017 järjestettiin viikolla 36 Riihimäen agility ry:n hallilla.  Kiireinen viikko, sillä maanantaina oli 2 rataa ykkösluokan koirille, tiistaina sama mutta kakkosluokan koirille, keskiviikkona kisat maksi kolmosille ja torstaina kolmos medeille ja perjantaina kolmosluokan mineille. Lauantaina oli sitten kaikille tasoluokille kaksi rataa (agi ja hyppyrata) sekä kaikille finaaliin päässeille finaali eli Gambler rata.

Kiireinen viikko tosiaan, sillä kilpailin itse maanantaina ensimmäistä kertaa Harun kanssa. Hieman jännitti mutta kotikisoissa on hyvä aloittaa. Ja millainen aloitus meillä olikaan ! Heti nollaradalla voitto ! Toisella radallakin tuli vain 5 virhettä, koska Haru meni innoissaan ja hieman ratahenkilöstä kiinnostuneena ohi putkesta eli siitä kielto. Muuten rata oli huippuhieno sekin. Tässä Harun tulokset joilla päästiin siis palkinnoille ja saatiin se finaalipaikka lauantaille.

Tässä ollaan posettamassa palkintojen jaon jälkeen, Haru & Mä

Tiistaina oli sitten Anun vuoro juosta Harun tytön eli Cänä ja  veljen eli Pedon kanssa. Radat oli aika vaikeat ja ei kauheesti nollia tullut. Anullakin meni ensimmäinen rata molempien koirien kanssa ihan pieleen. Ehkä siitä sisuuntuneena Anu sitten otti tiukemman ohjauksen ja sai sekä Cänällä että Pedolla tosi onnistuneet suoritukset. Tästä tallentui jopa videomateriaalia.

Ensin Anu ja Peto ja hieno vitosen rata ! Pedon kasvattajan kannustukset kuuluu hyvin.

Ja sitten sama rata nuorella Cänällä. Ikävästi A:n jälkeiseltä hypyltä kieltovirhe ja siitä 5 virhepistettä.

Näillä suorituksilla Anu pääsi kuitenkin molempien kanssa palkintopallille ja sai molemmille finaalipaikat !

Keskiviikkona oli sitten maksikolmosten kisailta. Mä ilmoitin siihen Hilun ja ohjaajaksi itseni. Ikinä, siis en ikinä missään, en edes epävirallisissa kisoissa ole ohjannut Hilua. Sehän on aina ollut Kimin oma aksatykki. Hilu kuitenkin on nyt asunut jo pitkän aikaa kotona ja jäähdyttelee mahtavaa uraansa. Hilu tarvitsee aktiviteettia joten ilman tulostoiveita lähdettiin kisaamaan. Kyllä mua jännitti siellä kaikkien ”oikeiden” agilitaajien keskellä. Ekalta radalta saimme kuin saimmekin nollatuloksen ! No, hidas ratahan se oli, sijoitus oli vasta 9. mutta se johtui varmasti mun hassuista ohjausvalinnoista. Sijoituksesta viis, me tehtiin NOLLARATA !!!  Toisella radalla tuli sitten mulle pari ohjausvirhettä ja siitä ropisi virhepisteitä joten ei menestystä siitä.

Hilu The agitykki, Suomen mestari vuosimallia 2016

Torstai ja perjantai menikin Rimahallilla talkoillessa. Lauantaina kisasin taas Harulla, Pedolla ja Hilulla mutta ei mitään menestystä. Olin niin väsynyt että en vaan jaksanut keskittyä yhtään. Gambleriin tuli sitten Anu juoksemaan Cänän ja Pedon kanssa, koska finaalit olivat koirakko kohtaisia. Mä yritin onnistumista Harun kanssa mutta Gambler osio meni nollille ja muutenkin ohjauskuviot ei onnistunut. Pedon ja Anun suoritus tallentui videolle, joten se vielä tässä