Vihdoinkin treeniä

Käytiin perjantaina treenilöimässä kun mahtava tilaisuus saatiin. Päästiin nimittäin meille uuteen ja lämpöiseen halliin tokoilemaan. Otin Ollin mukaani koska karenssi alkaa olla ihan lopuillaan ja Olli on ollut koko ajan terve. 

Tein Ollin kanssa kaikki EVL liikkeet (no, yksin en viitsinyt paikallaoloja ottaa) ja ne meni tosi hyvin. Seuraamisessa näkyi että outo paikka vähän jänskätti, piti pälyillä normaalia enemmän ympärilleen. Kauko toli hienot, ei liikkunut yhtään ja oli skarppina. Metallinoudossa hyppy tuotti ongelmia, ei meinannut millään hypätä takaisin päin tai sitten jätti kapulan. Kisassa täytyy kapula heittää lähelle estettä muuten Olli ei sitä älyä hakea. Lopulta saatiin tähänkin onnistuminen. Tunnari oli hieno enkä sitä sitten jäänyt hinkkaamaan. 

Ohjatussa, joka on meille vaikea, tein kaksi kertaa vasemman. Molemmilla kerroilla hienosti haki. Lopuksi vielä haetutin oikean ja sekin sujui. Luoksetuloissa oli vauhti hukassa :-/  tein sitten lopuksi vielä ihan läpijuoksuja että sain vauhtia liikkeeseen !! Ja treenit päätettiin hienoon ruutuun. Se on yksi Ollin bravuureista 🙂

Hyvä mieli jäi treeneistä – vaikkakin koiran vaisuus jäi ihmetyttämään. No, jos se vielä kotihallissakin on vaisu niin sitten pitää asiaa alkaa tutkimaan. Ettei vaan alkais jo nyt tekemään juoksuja  ….  !!!!