Vuosi 2015

Kuinka hienosti Juha Kares omassa Blogissaan paketoi vuoden 2015. Osaisinpa kirjoittaa yhtä fiksusti…… No, en osaa joten käykää lukemassa taas jotain fiksua linkistä http://chicchoix.com/blog/?p=5730

Vuosi 2015 on ollutta ja mennyttä. Se on historiaa, se mitä tapahtui on tapahtunut eikä se murehtimalla / märehtimällä enää muuksi muutu. Muutama koe tuli käytyä ja jotakin tuloksia tehtyä. Isoimpana saavutuksena heti vuoden alussa saatu TVA titteli Tikulle. Siihen titteliin se TOKO sitten tyssäsikin. Mielenkiinto uusien liikkeiden sekä muiden lieveilmiöiden vuoksi on lajista poissa. En sano etteikö enää koskaan, mutta nyt on ollut kyllä pitkä tauko. Ehkä se sitten taas alkaa kiinnostamaan jos / kun löytyy hyvä ja motivoiva tokoporukka jostain. Kyllähän Tikussa kapasiteettia on vaikka mihin, treeniseura vain puuttuu.

Hilulla oli ehkä paras agility vuotensa tähän mennessä, vaikka se joutuikin kaksi kuukautta olemaan kisatauolla, silti se sai EO rankigissa ihan hyvät pisteet 104 ja sijan 14. Ei jäänyt EO paikka kovin monesta pisteestä kiinni, eikä me kyllä sitä alkuvuodesta edes ajateltukaan. No, FMBB joukkuepaikka tuli ja Ranskan reissua pukkaisi toukokuuksi.

Muuten koirarintamalle ei mitään ihmeitä kuulu. C pennut syntyivät loppuvuoteen ja kaikille löytyi vielä hyvät kodit niin mikäs sen mukavampaa. Kotiin jäi pieni Cänä tyttö. Ja kyllä noiden pentujen kanssa vaan on antoisaa touhuta. Nyt odotellaan treenimotivaatiota että pääsisi pennun kanssa jotain pientä puuhastelemaan.

Kiitos ihan kaikille Ystäville, treenikamuille, pennun omistajille, työkavereille jne…. Kiva että ollaan jaksettu törmäillä ja touhuilla. Spesiaali kiitokset Team Limppusille sekä Katjalle. Olitte suurena apuna pentuprojektissa. Jatketaan tulevana vuonna samaan malliin 🙂