Jusard´s D pentue laitettu alulleen

Kyllä, otsikko on totista totta…. Hilun juoksut tulivat viikonloppuna siihen vaiheeseen että astutuspuuhiin päästiin tänään.  Yoda ja Hiluhan asustelevat Kurkisen Kimin laumassa mutta astutus päätettiin toteuttaa sitten aksakoirille sopivasti Riihimäen Agility ry:n pihassa 🙂 No, tämä oli kyllä pakon sanelema juttu; minä olin töissä joten ruokatunnilla ehti juurikin toimenpiteen hoitamaan kun Kim ajeli koirien kanssa hallille.  Ei siinä kauaa mennyt, suurimmat höyryt Hilu ja Yoda juoksivat pois ja sitten tuumasta toimeen. Nyt vaan toivotaan ja odotetaan että tulee sitten ne toiset pennut tähän samaan hässäkkään !

20150601_101216

Hilu & Yoda yhdistelmä tehdään yhteistyössä Kimin kanssa. Meillä on ajatus siitä, mitä tässä pentueessa haetaan… Toiveena on saada pennuille vanhempiensa nopeus ja ketteryys, molemmat ovat kevytrakenteisia maleja vaikkakin Hilulla on melkoinen lihaksisto. Luonteeltaan molemmat ovat sosiaalisia ja ohjattavia, Hilu temperamenttisempi kuin Yoda.  Taistelutahtoa löytyy molemmilta ja se on hyvä moottori tekemiseen. Molemmilta vanhemmilta löytyy vahvaa linjaa takaa. Yodalla  isänä Blackneck´s A´Best joka on  Ruotsin Mestari suojelusta, Käyttövalio, Tottelevaisuusvalio, Maailman Mestari mondioring  2, MH testattu ym.   Hilulla isänä Harmaahurstin C´Bang  joka on  Pohjoismaiden Mestari sekä Ruotsin ja Suomen käyttövalio lajina IPO, tokossa VOI, AGI 3, FH 1 jne.

Joten jos kiinnostaa tämä pentue kannattaa olla yhteyksissä ! Pari pentua on jo alustavasti varattu joten toivotaan että HYVÄT ja HARRASTAVAT kodit löytyvät näillekin.  Tavoitteena on antaa näillekin pennuille ja omistajilleen hyvät eväät harrastukseen. Kaikki mahdollinen tuki tullaan tarjoamaan niin agi-, TOKO- kuin PK lajien suhteen.

Yoda ja Hilu tulevat toimeen myös lasten kanssa. Itseasiassa lapset taitaa olla hurrrjan kivoja, jos saa tiskata niiden lautaset 🙂

10477437_10203614151010667_5517370255761395780_o