Vuosi 2014 – suuria suunnitelmia !

Mennyt vuosi on taputeltu pois. Tuleva vuosi ei varmaan hirmuisesti sisällöltään muutu; koiria, koiria, treeniä ja treeniä -sitähän se tulee paljolti olemaan. Toiveissa on ennenmuuta terveyttä koko laumalla, varsinkin meidän vanhuksille Paulille ja Mimmille. Heille terveyttä ja pitkää ikää ! Suurin odotettavissa oleva tapahtuma tulevalle vuodelle on mahdollinen C-pentue !! Suunnitelmissa on teettää Ollille vielä yhdet pennut, mutta jos etukäteisvarauksia ei tule, niin pentue ei tule toteutumaan. Ei ole mitään järkeä teettää pentuja jos mahdollisia HYVIÄ koteja ei ole jo ennakkoon. Toivon että pentue suunnitelmat voidaan toteuttaa, se selviää sitten kevään aikana…….

Toivon että työelämässä ei tapahtuisi mitään radikaaleja muutoksia. Toivon että vuorotyöläisenä saisi edelleen jatkaa, se kun paras koiraharrastuksen kannalta 🙂  Jatkan edelleen SBPKY:n johtokunnassa toimimista ja yritän kehittää itseäni koiraharrastuksen parissa muutamilla kouluttautumisilla, jos se vain suinkin on mahdollista. Toukokuussa olisi tarkoitus pyrkiä liikkurikoulutukseen ja pakko on keväällä käydä läpi myös PK tuomareiden jatkokoulutukset jotta voi sitten taas arvostella parit kokeet ensi vuonnakin ! 

Tavoitteet vuodelle 2014 koirakohtaisesti lienee seuraavat:

Pauli 
* toivon että saamme viettää kesäkuussa 2014 Paulin 13 vuotis synttäreitä !! Ja toiveena on myös että Pauli pääsisi kisaamaan vielä parit kisat agilityn parissa, ehkä ei enää virallisia kisoja mutta epiksiä nyt ainakin ja miellellään medihypyillä.

Mimmi
* tovotaan että terveyttä riittää Mimmillekin. Mimmi ei enää puuhastele mitään muuta kuin irvistelee Kepolle ja makaa vieressä tyynyllä. Raskas seuraneidin paikka siis <3

Olli
* Tavoitteena olisi että Olli tekisi Jusard´s C-pentueen.
* Pysyisi terveenä kisakoirana.
* jatkaa Pian kanssa agilityn harrastamista ja kisaamista.
* jatketaan yhdessä Ollin kanssa TOKOilua ja pyritään ensi vuonna FMBB joukkueeseen vaikka tiedän kyllä että taso on koko ajan kovenemaan päin !

Tiku
* Tikun kanssa jatkamme keväällä sen IPO ykköstuloksen metsästystä. Siitä riippuu pääsemmekö 2014 PK SM kisoihin vai ei… Jos treent menevät hyvin niin todennäköisesti kisaamme IPO Rotumestiksissä sitten syksyllä.
* TOKOssa yritämme päästä FMBB joukkueeseen class 2 luokkaan. Sitä ennen pitää tehdä AVO ykkönen ja treenata ahkerasti ylempien luokkien liikkeitä. Tavoite on osallistua ehkäpä piirinmestiksiin ja TOKO SM kisoihin. Rotumestiksiinkin varmaan mennään – tosin silloin jo VOI luokassa. EVL luokkaan meillä ei vielä ensi vuonna ole mikään kiire. Rauhassa edetään.
* Jos talvella on lunta niin Tiku saa juosta niin kelkan kuin hiihtäjän kanssakin niin paljon kuin haluaa….

Hilu
* Hilu todennäköisesti jatkaa Kimin kanssa kisaamista vuonna 2014. Agilityn SM nollat on jo parivaljakolla kasassa. MM karsintaan tarvitaan vielä pari aginollaa ja niitä kuumeisesti metsästetään. Jokatapauksessa toukokuussa Hilu ja Kim edustavat FMBB kotikisoissa SBPKY:tä ja lajina tietty agility. Hilu ei muuta treenaa kuin aksaa ja se on sen laji !
* 2014 pitäisi saada Hilulle se näyttelystä se H jotta Hilu valioituisi niin agivalioksi kuin hyppyvalioksikin. Se on yksi tärkeimmistä tavoitteista !

Aikku
* jatkaa edelleen agilityn treenaamista. Toivotaan että vuonna 2014 Aikku voisi jo startata agikisoissa. Ainakin epiksiin Aikku voi jo mennä kokeilemaan miten se agi sujuu…..

Peto
* Jatkaa suojeluharjoituksia koska sillä on niin luontaiset lahjat siihen lajiin. Puruote on ollut optimaali – saa nähdä mitä tauko sitten on pojalle tehnyt.
* Peto jatkaa myös agilityn treenimistä tavoitteena sitten joskus hypellä myös agikisoissa. 

Siinä sitä on tavoitetta niin koirille kuin ohjaajallekin !! Aika näyttää miten noi totetutuu 😛