19.8 kolmosluokan agikisat Janakkalassa

Niin, Jankki järjesti kolmosille kaksi agirataa ja hyppärin sisältävät kisat. Kyse oli lähikisoista, joten sinne meiltä lähti niin Hilu kuin vanha Pappa Paulikin. Pauli ja Hiluhan kisasivat pari viikkoa aiemmin Kirkkonummella belgien agiRotumestiksissä, molemmat vaihtelevilla tuloksilla. RM kisoissa Hilun sijoitus oli 9. ja Paulin 11. Ihan kohtuu hyvin molemmilta !!

No nyt siis oli vuorossa kisat Janakkalassa. Paulillahan ei vielä ole tuota nollatulosta kolmosista, joten sitä Pauli lähti yhdessä Anun kanssa tavoittelemaan. Eka rata meni Anulta pikkuisen plörinäksi kun ei ollut Paulin kanssa päässyt pitkään aikaan tekemään. Ei siitä hyllyä tullut, mutta tuli kaksi kieltoa ja rima….. Muuten OK. Tokalta radalta tuli sitten se riemukas nolla, 4 sekuntia alle ihanteen vieläpä ! Hyvin jyrää 11 vuotias malipappa ! Moniko tuon ikäinen nykyään enää edes kisaa ylipäänsä missään lajissa ?? Tässä tuo nollaradan video.

Hyppärilläkin oli tuo nolla niiiiiiin lähellä, mutta se meni siihen että Anu ei muistanut ettei Pappa käänny oikealle. Keppien jälkeinen hyppy ja käännös oikeaan ei onnistunut joten siitä se hylly ropsahti. Muuten ihan sujuvaa menoa Paapalta ! Tästäkin radasta löytyy videomateriaalia 😀

Hilun kisa oli hieman kaksijakoinen…. Ekalta radalta tuli hylly, Hilun valittua keinun sijaan A esteen. Muutenkin rata oli semmoista haparointia kun eivät olleet Kimin kanssa taas nähneet pitkään aikaan. Toka rata oli jo nollarata (sama josta Paulikin nollan tempaisi) ! Hyppäriltä Hilulle tuli harmillinen vitonen kun keppeille mentiin niin vauhdilla että ei vaan tyttö kääntynyt tokaan väliin….. Muuten tuo rata oli Hilulta päivän paras, siinä oli taas sitä tekemisen meininkiä ja vauhtia ! Harmi ettei sitä tuplaa nytkään tullut…..

No, seuraavia kisoja kohti niin Paulin kuin Hilunkin kanssa vaan !!  Kiitos karttureille Anulle ja Kimille !!